İddia Samsung'un 5 Eylül'de duyurması beklenen ürünleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
  • Etiketler Etiketler
    samsung
Samsung baba doğum günümde bana sürprizler yapacak sanırım

Şaka bi' yana, S25 FE'yi çok merak ediyorum. Umarım bataryasını arttırırlar, en büyük temennim bu.

Samsung baba doğum günümde bana sürprizler yapacak sanırım

Şaka bi' yana, S25 FE'yi çok merak ediyorum. Umarım bataryasını arttırırlar, en büyük temennim bu.

S24+ ı FE ismiyle modellemişler.
12 GB RAM seçeneği eklenmiş, kısıtlanmış 2400 yerine normal 2400 kullanılıyor bir de ön kameranın MP artmış bildiğim kadarıyla. Umarım bir de ultrasonik parmak izi eklenir.

200 mAh artış yeter de artar size

S25 FE'de 12 GB RAM olmayacak. 2400 ile 2400e arasında pek fark yok. S24 FE ile neredeyse aynı cihaz çıkartılacak.
İşlemcisi harika kamerası müthiş diye pazarlanan ama 4 kamerasının 3'ü bırak S24+'ı S24 FE ile anca yarışan, üstüne belirttiğim harika işlemciyle yerden yere vurulan Exynos 2400 kadar oyun performansı veremeyen 14T Pro almaktan (hem de 24+ parasına); S24 FE rakibi diye çıkıp işlemci olarak yanına yaklaşamayan düz 14T almaktan iyidir. Diğer bir yanda Xiaomi alıp "reklamlar kapatılabiliyor ki" diye açıklama yapmaktan, 5200 mAh pil ile günü çıkaramamaktan (Xiaomi 15 ), gece sarı çektiğim ışığın bembeyaz çıkmasından iyidir yine de bence. Bunların yanında sanki Apple'mış gibi takılıp Samsung ya da Honor rakiplerinden 10-15 bin pahalıya satılan modellerin varlığı da cabası. Bunlar benim düşüncem tabii ki.

S24+ muhtemelen daha iyi cihaz olacak. Tasarımı toparlanmış ve 2400 eklenmiş bir S25 FE bekliyorum. Ana kamera dışında kalan kameralar ve ultrasonik parmak izi Samsung'un ana seri ile koyduğu net çizgilerden, bozacaklarını düşünmüyorum. Aslında bu işin doğrusu 2500 ile gelmesi olurdu.

Samsung Plus'ı FE ye taşıyacak büyük ihtimalle. Malzeme kalitesi, FEnin incelip hafifleşmesi vs.
Ultrasonik gelirse şaşırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…