O cihaz tek kamerasıyla S26'dan daha iyi fotoğraf çekiyor, hatırlatırım :cautious:.

Her açıdan mı iyi çekiyor hocam? Video, Zoom, ön kamera vs? Hadi diyelim öyle olsun yine de S26'nın öne geçtiği zibilyon tane avantaj var.

Optimize olmayan 10 Core yapısına sahip E2600 alacağıma sektörün en iyilerinden olan A19'a Ok'im ben şahsen.

Exynos 2600 sorunlu değil. Zaten şikayet gelmiyor çipten :D siz Exynos istemiyorsunuz sadece.

Her açıdan mı iyi çekiyor hocam? Video, Zoom, ön kamera vs? Hadi diyelim öyle olsun yine de S26'nın öne geçtiği zibilyon tane avantaj var.

Gece Modu'nda dahi 17e daha iyiyse iş bitmiştir zaten hocam. S26'nın kamerası "donanımsal açıdan" daha iyi diye ne yapacağız? Realitede daha iyi sonuç veren 17e'ye rağmen sağa sola "Siz bilmiyorsunuz, benim cihazımın sensörü daha büyük!" diye kendimizi mi avutacağız?

Exynos 2600 sorunlu değil. Zaten şikayet gelmiyor çipten :D siz Exynos istemiyorsunuz sadece.

Bu yonganın sorunları daha önce de defalarca kez sıraladım, tekrar yapmayacağım.

Peh, 50K₺'den fazla para vereceğim ama sorun yaşama ihtimalim olacak? Kalsın, Samsung çok kullanıcı dostuysa ABD'ye çektiği yalakalığı bize de yapıp Snapdragon varyantı S serisi modellerini getirsin.

Aynısını Apple yapınca bekliyorum :D
Yapti ya zaten:

Screenshot_20260722_120132_Chrome.webp