- Makaleler
- 6
Bugün Türkiye'ye göre 16.00'da tanıtımına başlanacak olan yeni Z serisi ürünlerin kutuları:
Z Fold 8:Bugün Türkiye'ye göre 16.00'da tanıtımına başlanacak olan yeni Z serisi ürünlerin kutuları:
Eki Görüntüle 267682
Eki Görüntüle 267683
Eki Görüntüle 267684
Son Z flip serisi modeli olur umarım. Hiçbir işe yaramayan, fazlasıyla gereksiz bir konsept.
Elmayı alırlar.
İPhone 4s'i yeni diye tanıtıp azda ucuza satsalar sırf Apple diye milyonlarca satacağını düşünüyorum. Marka algısı aşırı güçlü adamların.Tabii alacaklar. Kadınların alması için pembiş modelide sürerlerse bitti bu iş.
Her yerde katlanır telefon görürürüz artık bizim milletin en çok karşı çıktığı icatı hep görürüz.
Satıyorlar zatenİPhone 4s'i yeni diye tanıtıp azda ucuza satsalar sırf Apple diye milyonlarca satacağını düşünüyorum. Marka algısı aşırı güçlü adamların.
Adamlar 50 bin TL'lik telefona 60hz koyuyorlar ve milyonlar satılıyor. Benim Redmi Note 9 bile 60hzdi, kamera desen geniş açı yok, telefoto yok hiç bir şey yok. Dinamik ada desen oda yok, e çerçeve diyorsun kafam kadar. Vallahi aşağılanmış hissettim almadım telefonu. Sonuna kadar garibanligi hissettiriyor.