Bence de olmuyor. Üretimden komple vazgeçmeleri işimize gelmez ama en düzgün dediğimiz 2400 bile rakipleriyle sadece ismen rakip. Ya üretmeye devam edip gerçekten uygun fiyatlara satacaklar ki ülkemiz için bunu yapıyorlar ya da yapmasınlar ne diyelim.

Başka adla çok daha iyi modem vs yapmaları lazım. Exynos'un ismi kötü anılıyor.
Bence Exynos Modem'lerde bir sorun yok. Exynos Modem 5300 kullanan telefona sahibim. 4G'de son derece verimli ve serin çalışıyor. Çekim kalitesi ve hızı da iyi. 5G ile test edemedim henüz.

Bence Exynos Modem'lerde bir sorun yok. Exynos Modem 5300 kullanan telefona sahibim. 4G'de son derece verimli ve serin çalışıyor. Çekim kalitesi ve hızı da iyi. 5G ile test edemedim henüz.
Ben de gayet memnunum ama @Arlecchino test yaptı, gerçekten çekmiyor. Ya belirli bir üretim grubunda sorun var ya da genel olarak bu sorun var ama bölgesel olarak yaşanma durumu artıyor.

Ben de gayet memnunum ama @Arlecchino test yaptı, gerçekten çekmiyor. Ya belirli bir üretim grubunda sorun var ya da genel olarak bu sorun var ama bölgesel olarak yaşanma durumu artıyor.

Exynos'un artık isminin değişip, böyle sorunların çözüldüğü (ısınma, modem vs) başka bir isme dönüşmesi lazım. O zaman Samsung ultralarda bile kullanır kendi içinde iyi olur ama Samsung bunu yapar mı :D

5300 ve 5400 şu an iyi. Yazılım sürümü de sürekli güncelleniyor. Diğer modelleri bilemiyorum. Bu arada Exynos Modem 5300'ü Tensor G2 ile kullanıyorum. Aynı zamanda Tensor G3 SoC içinde de bu var. Başka hiçbir telefonda yok.