Bütçe
50000

WaffenSoul

Uzman
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi 15'ten S25 veya S25 Plus'a geçmek istiyorum. Bütçe olarak bu iki cihazın bütçesine çıkma imkanım var. Hangisi daha iyi olur, artı ve eksi olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 15 kullanıyorsanız S25 veya S25 Plus almanız bence mantıklı bir karar değil çok benzer cihazlar ve eğer kameraya öner vereceğim diyorsanız da S24 Ultra veya S25 Ultra bakın, geçtiğiniz zaman yazılım dışında hiçbir şey tatmin etmecektir.
S25 de iyi cihazdır illa ikisinden biriyse S25 seçerdim maksat ele tutuş hissiyatından dolayı.

Xiaomi 15 S25'le aynı telefon gibi bir şey. Geçmek için bence hiçbir sebep yok ama illaki geçecekseniz Plus modele geçin, en azından pil artınız olur.

Hatta hızlı şarj ve pil kapasitesi artısı var Xiaomi'nin.

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi 15'ten S25 veya S25 Plus'a geçmek istiyorum. Bütçe olarak bu iki cihazın bütçesine çıkma imkanım var. Hangisi daha iyi olur, artı ve eksi olarak?

İkisi arasında S25+ alabiliyorsanız alın derim. Bütçeyi 50k olarak belirtmişsiniz. 2.5k kadar daha ekleyebiliyorsanız Magic 7 Pro öneririm. S25+'dan çok S25U rakibi bir cihazdır.

S25+ kesinlikle. Fakat Xiaomi 15'ten neden gecmek istiyorsun?

Hocam yurt dışı server kayıtlı aldım. Yazılıma alışamadım, Netflix'de widewine L1 sıkıntısı yaşadım L3 yani SD(480p)şekilde gösteriyordu videoları, bugün Disney Plus aldım oturuyun bir film keyfi yapayım dedim bu sefer de Disney'de video oynatmıyor, root gerekiyormuş Bootloader kilidi açılacakmış falan filan bir ton mevzu anlayacağınız bana bir ton masraf olacak ve dolar bazında yapıyor yazılımcılar. En güzel cihazı elden çıkarıp tekrar samsunga yönelmek olacak. Mi 15'e geçmeden S23 Ultra kullanıyordum o da server kayıtlıydı ama bana bu sıkıntıları hiç yaşatmadı.