Truman Show'u izledim. Ne yalan söyleyeyim öbürünün çizim ve animasyonu hiç hoşuma gitmedi. Bir ara bakarım yine de.

Waking Life, gerçek görüntülerden geçirilmiş hocam animasyona.

Felsefi ve varoluşsal şeylere de değiniyor.

Yine de bir göz gezdir. İlla videoları vardır.

Waking Life, gerçek görüntülerden geçirilmiş hocam animasyona.

Felsefi ve varoluşsal şeylere de değiniyor.

Yine de bir göz gezdir. İlla videoları vardır.
Kolay kolay fragman izlemem normalde spoiler diye ama bununkine baktım tam high kafayla izlenecek gibi geldi. Sen beğendiysen güzeldir hocam, listeme ekledim.

Değişik tür olarak; Prestij, Prometheus, arrival, sully, Prisoners, 1915, No body, Don't Look up, upgrade, Görünmez Adam 2020, Predestination (Kader), Children of Men, midsommar (pagan dini ile alakalıdır değişik bir yapım ve +18. :)

Değişik tür olarak; Prestij, Prometheus, Arrival, Sully, Prisoners, 1915, No body, Don't Look up, Upgrade, Görünmez Adam 2020, Predestination (Kader), Children of Men, Midsommar (pagan dini ile alakalıdır değişik bir yapım ve +18. :)
Prometheus, 1915, Predestination hariç hepsini izledim. Midsommar ilgimi çekti de baktım korkuymuş, olmaz. :D Gerilim/korku sevmiyorum. Children of Men nasıl iyi mi? Anlattıklarıma tam benzemiyor ama izlemen lazım diyorsan listeme eklerim.

Prometheus, 1915, Predestination hariç hepsini izledim. Midsommar ilgimi çekti de baktım korkuymuş, olmaz. :D Gerilim/korku sevmiyorum. Children of Men nasıl iyi mi? Anlattıklarıma tam benzemiyor ama izlemen lazım diyorsan listeme eklerim.

Midsommer filminde gerilim var ama korku pek yok ya. :D Daha çok gerilim unsuru var içinde.

1915 yazmışım yanlışlıkla, 1917 yazacaktım. Oda tek planda çekilmiş çok güzel bir film. Başarılı bayağı.

Children of Men'i izleyeli çok oldu ya. Konusuna bakarsın zaten de bence izlenir.

Cowboy Bebop
Neon Genesis Evangelion
Pahyco Pass
Re Zero
Code Geass
Cowboy Bebop
Devilman Crybaby
Monster
Dororo
Samurai Champloo

Yetişkinlere yönelik animeler, deneyebilirsin.
Felsefe, dini ve sosyoloji eleştirilerine ek olarak strateji ve karakter gelişimi içeren yapımlar çoğu.

Film olarak Southpaw öneririm.

Mobile Suit Gundam Iron Blooded Orphans'ta iyi animedir.
Mars gezegeninde çalıştırılan çocuk kolonisinin kurduğu ticari organizasyonun kuruluşunu ve kurulduğunda ortaya çıkan sosyolojik ve politik etkilerini gösteriyor, robot savaşları da var.

Son düzenleme:
Açıkçası konuda bahsettiğin filmler ile alakalı mı tam emin değilim ama naçizane benimde çorbada tuzum olsun istedim. Şimdiden iyi seyirler :)

Damalı Ninja 1- 2 (2018-2021
Kung Fu Panda 1-2-3 (2008-2011-2016)
Köpek Adası (2018)
Alita: Savaş Meleği (2019)
Gelecek Jenerasyon (2018)