Leviodas 4

Üstün
Gece 2:44 de Slim daumer ismiyle bir mail ve PDF yollanmış mailin açıklamasında, soyadım ve sansürlü bir şekilde telefon numaram bulunuyor. Gönderdikleri PDF boş yüksek ihtimal fakat bir sanal bilgisayar üzerinden bakmak istiyorum. Nasıl 1GB RAM'li bedavadan bir sanal sunucu oluşturabilirim ve bu dosyayı sanal sunucuya nasıl güvenli bir şekilde aktarabilirim.

Gece 2:44 de Slim daumer ismiyle bir mail ve PDF yollanmış mailin açıklamasında, soyadım ve sansürlü bir şekilde telefon numaram bulunuyor. Gönderdikleri PDF boş yüksek ihtimal fakat bir sanal bilgisayar üzerinden bakmak istiyorum. Nasıl 1GB RAM'li bedavadan bir sanal sunucu oluşturabilirim ve bu dosyayı sanal sunucuya nasıl güvenli bir şekilde aktarabilirim.

VMware'ya da VirtualBox ile sanal makine oluşturup dosyayı açmadan bilgisayarına indirip dosya paylaşımı açıp PDF'i sanal makineye attıkdan sonra dosya paylaşımı ve internet gibi bütün ana bilgisayar bağlantılarını kaldırabilirsin.

Virtualbox ile açabilirsin. Windows 7 falan kur içine bak.

Windows'un kendi dahili sanal makinesi var ayrıca oracle virtualbox ile yine aynı şekilde ücretsiz sanal makine açabilirsin. Makinelerin ayarlar kısmında "shared folders" (en azından vmware workstation için böyle) seçeneğini enabled durumuna getirip sonrasında bilgisayarında bir klasör seçeceksin. Seçtiğin klasör sanal makinenin bilgisayarım kısmında Z: diski olarak görünecektir.