Birkaç gün önce sanal makineye Roblox kurmaya çalıştım (Hyper-V) ancak ilk önce VM detection şeklinde bir hata almıştım onu aşmak için biraz araştırma yaptım ancak bir şey bulamadım sonra VMware'da kullanmaya çalıştım çünkü onda VM detection bypass için bir program vardı bu sefer Roblox'a girebiliyordum ancak birkaç saniye içinde oyun çöküyor ve "Roblox crashed try performing a clean boot" şeklinde bir hata mesajı alıyordum. Birkaç tane DISM, SFC falan denesem de winutilden ayarlar yapsam da yine aynı hatayı alıyordum ondan sonra VirtualBox'a geçtim ve onda denediğimde yükleme ekranında sanal makine donuyordu ve yükleme bitmiyordu bu yüzdende burada konu açmaya karar verdim ayrıca GoodbyeDPI kullanarak denedim hepsini.

KVM haricinde bypasslanabileceğini sanmıyorum, oradaki configler de muamma çünkü ekstradan IOMMU ile cihazda olan aygıtları eklemişler, uzun lafın kısası sanmıyorum... Yine de sormak istiyorum niye VM üzerinde denemek istiyorsunuz?

KVM haricinde bypasslanabileceğini sanmıyorum, oradaki Config'ler de muamma çünkü ekstradan IOMMU ile cihazda olan aygıtları eklemişler, uzun lafın kısası sanmıyorum... Yine de sormak istiyorum niye vm üzerinde denemek istiyorsunuz?

Sadece merak ettiğim için acaba çalışır mı diye çünkü birkaç yıl önce denediğimde sorunsuz çalışıyordu.