VMware Windows ile daha iyi çalışıyor ancak ücretli

VMWare artık kişisel kullanım için ücretsiz oldu hocam.

Hocam onu biliyorum ancak waitlist var diye biliyorum.

Hadi ya? Bilmiyordum bak.

Ben de test etmedim, ama bir yerde onaylanması gerektiği hakkında bir şey okumuştum.

Bu Techolay forumun yöneticilerinden biri olan Enes3078 tarafından Technopat' da yayınlanmış Windows 7 ISO dosyaları var. Tüm Windows 7 ISO dosyaları Burdan istediğiniz sürümün ISO dosyasını indirebilirsiniz.
Büyük ihtimalle ISO dosyaları aynı hocam, SHA-1 değerleri eşleşiyor.

Hocam onu biliyorum ancak waitlist var diye biliyorum. Yoksa lisans anahtarı bulması da kolay VMware'ün.
VMware Workstation Player sürümü ücretsiz, her zaman ücretsizdi. Pro sürümü kişisel kullanım için biraz gereksiz zaten.

VirtualBox kullanması daha kolay fakat VMware daha kapsamlı. İkisi de üzmez.

VMware Windows ile daha iyi çalışıyor ancak ücretli (Kişisel kullanım için ücretsiz versiyonları da mevcut). Virtualbox ücretsiz ama iyi bir bilgisayarınız yoksa kötü bir performans alabilirsiniz.
Eh bir performans veriyor. Ben şu anda Virtualbox ile Windows 7 Home Basic Kullanıyorum. İşlemciyi 2 çekirdek yaptım ve görüntüden ekran belleğini fulle çektim.
Sistem:
4 GB RAM
İntel İ5 2410M
İntel HD Graphics 3000
Ve sanal makine oluşturmak için BİOS üzerinden sanallaştırma ayarının açılması lazım.

Şimdi Windows ISO'su lazım bana.
RAM 4 ise 2 RAM'inizin hep yarısını vermenizi öneririm. Zaten 2 yetiyor 4 verirseniz çoktan yeter. 7 için 4 ve üzerisine gerek yok.

Bu 2 videodan herhangi birini açın ve kurun, basit zaten kurulumu. İyi sosyaller dilerim.