Arkadaşlar ben oyun hesabımı satacağım ama kendi numaramı vermek istemedim internetten Türk sanal numarası aldım SMS de geldi ama WhatsApp'a girince aktif kullanıldığı gördüm benim bilgilerimi bulabilir mi zaten giriş yapınca beni atacak ben daha giremiyeceğim ama aklıma takıldı VPN ile giriş yapmıştım tam gerçek ıpımı göremez.
Detaylar
Kim cevapladı?Numara senin üzerine değilse bir şey olmaz ki değildir muhtemelen de.
Dediğim gibi oyun hesabımı satacağım sanala fazla güvenmediğim için 0.54 dolar Türk sanal numarası aldım ama içeride sohbetler iddia kuponlar badi back grupları var bakalım bu gece 12ye kadar giriş yapmazsa numara sahibi çıkartırım gruptan işimi hallediyim silerim WhatsApp'tan hesabı.
Numara senin üzerine değilse bir şey olmaz ki değildir muhtemelen de.
Ve sanırım bunlar virüs girmiş telefonlardan numarayı SMS'i çekip bana verdiler öyle giriş yaptım tamamen burada hat sahibi şuçlu virüslü cihaz kullandığı için.
Sil geç sıkıntı olmaz. Alırken kimlik bilgini falan vermedin değil mi?
Yok be aga bilmediğim sitelere fazla kullanmadığım epostayı verdim random telefon numarası verdim kimlik vermem zaten sanala telefon numarası vermeye çekiliyorum kimlik mi vereceğim Allah aşkına bankalar Papara gibi şeyler hariç bakacağım bu gece 12ye kadar girmezse hesabımı satıp parayı aldıktan sonra silerim.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Geçen sene ben de Hepsiburada için ihtiyaç duydum sanal numaraya. Adrese bilgilerimi girince numara sahibiyle davalık olmuştuk. KVKK çok sıkıntı bu durumlarda. WhatsAPP'ta kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Bu arada ad soyad ve IBAN bilgileri de sıkıntı. Yapmış olduğunuz bir suç. Evet her ne kadar kullanıcının telefonuna virüs bulaşmış ve SMS çekiyorlar deseniz de o numaranın bir sahibi var. Her türlü yasal hakkını da kullanabilir. Bu tür olayları yabancı numara ile yapmanızı tavsiye ederim.
Geçen sene ben de Hepsiburada için ihtiyaç duydum sanal numaraya. Adrese bilgilerimi girince numara sahibiyle davalık olmuştuk. KVKK çok sıkıntı bu durumlarda. WhatsApp'ta kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Bu arada ad soyad ve IBAN bilgileri de sıkıntı. Yapmış olduğunuz bir suç. Evet her ne kadar kullanıcının telefonuna virüs bulaşmış ve SMS çekiyorlar deseniz de o numaranın bir sahibi var. Her türlü yasal hakkını da kullanabilir. Bu tür olayları yabancı numara ile yapmanızı tavsiye ederim.
Sıkıntılı bir iş yapmayacağım zaten hesabı satacağım mesaji silip hesabı sileceğim amacım kötü amaçlı kullanmak değil zaten şu an bir şey yapmıyorum 24 saat bekleyeceğim hat sahibi geri çekerse bir şey yapmam.
Geçen sene ben de Hepsiburada için ihtiyaç duydum sanal numaraya. Adrese bilgilerimi girince numara sahibiyle davalık olmuştuk. KVKK çok sıkıntı bu durumlarda. WhatsApp'ta kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Bu arada ad soyad ve IBAN bilgileri de sıkıntı. Yapmış olduğunuz bir suç. Evet her ne kadar kullanıcının telefonuna virüs bulaşmış ve SMS çekiyorlar deseniz de o numaranın bir sahibi var. Her türlü yasal hakkını da kullanabilir. Bu tür olayları yabancı numara ile yapmanızı tavsiye ederim.
Yabancı numara kabul etmiyorlar önceden kendi numara vermiştim dağıtıyorlar numarayı o yüzden geçici zaten sattıktan sonra soyleyeceğim bu numaraya yazma bir şey olursa instya yaz diye.
Ne olursa olsun hocam yaptığınız suç. Kolay gelsin.
Yazdığınızi ciddiye aldım hat sahibini aradım gizli numaradan söyledim olayı dedim böyle boyle ben sizin WhatsApp'a yanlışlıkla giriş yapmışım telefonuzdaki virüs sitelerde satılıyor ben şimdi çıkış yapıyorum ama en yakın zamanda telefonunuz sıfırlayın dedim hakkım helal olsun teşekkür ederim dedi kapattı kızdı zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-