Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Bizzat tanıdığım, şeker gibi bir sanatçıydı. Yalova'daki evinde, düşerek vefat etmiş. Allah sevdiklerine sabır versin. Çok genç yaşta vefat etti.

Az ekmeğini yemedik, iyi bir insandı. Açıkçası duyunca çok üzüldüm.

Göründüğünden çok daha neşeli bir insandı. Bizim nesil dinleme şansı yakaladı, çok şanslıyız. Arabesk kraliçesiydi benim için.

Para pul pek umurunda olmazdı. Z kuşağı pek dinlemiyor sanırım artık. Lakin çok iyi bir sanatçıydı. Arabesk denilence Güllü derdik.

Eğlenirken kızı ve arkadaşlarıyla düşmüş terastan sanırım. Detaylar geldikçe eklemeye çalışacağım. Alkol alan biriydi lakin. Alkollü iken, düşme ihtimali de olabilir. Net bir şey söylemek zor şimdilik.

Allah rahmet eylesin.

Para pul pek umurunda olmazdı. Z kuşağı pek dinlemiyor sanırım artık. Lakin çok iyi bir sanatçıydı. Arabesk denilence güllü derdik.

Eğlenirken kızı ve arkadaşlarıyla düşmüş terastan sanırım. Detaylar geldikçe eklemeye çalışacağım. Alkol alan biriydi lakin. Alkollü iken, düşme ihtimali de olabilir. Net bir şey söylemek zor şimdilik.

Allah rahmet eylesin.

Evet ben de ilk defa öğrendim, daha önce karşıma çıkmamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat tanıdığım, şeker gibi bir sanatçıydı. Yalova'daki evinde, düşerek vefat etmiş. Allah sevdiklerine sabır versin. Çok genç yaşta vefat etti.

Az ekmeğini yemedik, iyi bir insandı. Açıkçası duyunca çok üzüldüm.

Göründüğünden çok daha neşeli bir insandı. Bizim nesil dinleme şansı yakaladı, çok şanslıyız. Arabesk kraliçesiydi benim için.

Oğlum bu ünlülerin ölüm sebepleri ne böyle? Öldürüp de böyle mi diyorlar acaba? Oya aydoğan gibi güzel bir sanatçımız patates yerken öldü mesela, neymiş patatesin sert kısmı denk gelmişmiş bilmem neymiş ulan patates boğaza nasıl saplansın? En kötü sürtünür geçer yani. Bu da balkondan düştüm diyor nasıl düşmüş olabilirsin ki balkondan? Kesin bunları öldürüyorlar arkasında da bir olaylar dönüyor.

Rakı masasında bizim için değerliydi. Şimdikiler ünlüydü ama o bir sanatçıydı. Mekanı cennet olsun. Balkondan düşerek ölme vakaları şu sıralar artmaya başladı. Asıl sonuç tabii ki otopsi raporunda çıkar neyin ne olduğu...

Edit: Balkonda demir var yani istese de çıkamaz oraya, düşme gibi bir durum söz konusu değil. %20 ihtimalle intihar %80 ihtimalle cinayet var diyorum.

Para pul pek umurunda olmazdı. Z kuşağı pek dinlemiyor sanırım artık. Lakin çok iyi bir sanatçıydı. Arabesk denilence Güllü derdik.

Allah rahmet eylesin.
Yeri gelince dinlerdim. Güzel bir sesi ve ruha dokunan kelimeleri vardı. Allah rahmet eylesin.