Zaten soruşturma başlatılmış. Yalova valiliği açıklama yapmış. Otopsiden sonra, daha da netleşecektir bazı şeyler.
Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Bizzat tanıdığım, şeker gibi bir sanatçıydı. Yalova'daki evinde, düşerek vefat etmiş. Allah sevdiklerine sabır versin. Çok genç yaşta vefat etti.
Az ekmeğini yemedik, iyi bir insandı. Açıkçası duyunca çok üzüldüm.
Göründüğünden çok daha neşeli bir insandı. Bizim nesil dinleme şansı yakaladı, çok şanslıyız. Arabesk kraliçesiydi benim için.
Allah Rahmet eylesin. Ölümün ne zaman, nereden geleceği belli olmuyor.
- Makaleler
- 1
Hayatın acı gerçeği hepimiz sonumuzu bilmeden bir gün dünyadan ayrılıp toprak olacağız paramız, mesleğimiz, ailemiz, arkadaşlarımız hiçbir şey olmayacak. Allah mekanını cennet etsin.
Balkondan düşerek ölmek bana hiç gerçekçi gelmiyor ya.
Kızı ve arkadaşı yurt dışına kaçmaya çalışırken bugün tutuklanmış. @Toby Fox
Biliyordum bu işin altından başka şeyler çıkacağını.Kızı ve arkadaşı yurt dışına kaçmaya çalışırken bugün tutuklanmış. @Toby Fox
Biliyordum bu işin altından başka şeyler çıkacağını.
Yarın daha detaylı haber gelecek diye düşünüyorum. X platformunda gündem olmuş.
Evet, kızı itmiş. İtiraf etmiş.Yarın daha detaylı haber gelecek diye düşünüyorum. X platformunda gündem olmuş.
Çok üzücü. Bizzat eskiden çalışanıydık; şeker gibi bir insandı. O zamanlar ben çocuktum, acayip severdi beni. Şarkılarını bizzat çıplak sesiyle çok dinledim. Toprağı bol olsun.
Umarım suçlular en ağır cezaları alır. Bir daha, bir Güllü daha gelmez çünkü bu ülkeye.
Ben çok küçükken bir abim beni yanına götürmüştü, gerçekten aşırı cana yakın; çalışanlarına önem veren bir insandı. O günden beri hayranıyım kendisinin.Çok üzücü. Bizzat eskiden çalışanıydık; şeker gibi bir insandı. O zamanlar ben çocuktum, acayip severdi beni. Şarkılarını bizzat çıplak sesiyle çok dinledim. Toprağı bol olsun.
Umarım suçlular en ağır cezaları alır. Bir daha, bir Güllü daha gelmez çünkü bu ülkeye.
Umarım.Umarım suçlular en ağır cezaları alır. Bir daha, bir Güllü daha gelmez çünkü bu ülkeye.
Ben çok küçükken bir abim beni yanına götürmüştü, gerçekten aşırı cana yakın; çalışanlarına önem veren bir insandı. O günden beri hayranıyım kendisinin.
Umarım.
Kesinlikle, çok kıymet verirdi çalışanlarına. Allah rahmet eylesin.