Peak2Core

Başarılı
Herkese merhaba,

DJI Osmo Action 4 cihazımda SanDisk Extreme Pro 256 GB hafıza kartı takılı. Bilgisayarımda ise Crucial P5 Plus 2 TB Gen4 NVMe M.2 SSD takılı. Anakartım ASUS TUF Gaming B550M-E Wi-Fi. Hafıza kartından SSD'ye dosya aktarımı yapmak istediğimde kopyalama hızı 40 MB/s geçmiyor.

Driverlerım güncel. Anakartımda USB Tpye-C portu olmadığı için Baseus'un USB 3.1 to Type-C aparatını kullanıyorum. Ona rağmen aynı hızlarda kopyalama yapıyor. Konu hakkında desteklerinizi rica ederim.

Screenshot_1.webp

Anakartınızın arkasındaki açık mavi(veya yeşil olabilir) usb bağlantıları usb 3.2 Gen2'yi destekliyor. Bir de oradan bağlayıp deneyin.

Kameranızı başka bir bilgisayara (mümkünse dönüştürücü olmadan ve orijinal kablosuyla) bağlayın ve hızını test edin. Eğer hala aynıysa harici kart okuyucu ile veya hızlı kart okuyucuya sahip bir laptop kullanıp direkt kartın hızını test edin.

Bu hızdan anladığımız kadarıyla siz USB 2 limitine takılıyorsunuz, demek ki kameranız USB 2 destekliyor, ya da kablolarda sorun var.

Kameranızı başka bir bilgisayara (mümkünse dönüştürücü olmadan ve orijinal kablosuyla) bağlayın ve hızını test edin. Eğer hala aynıysa harici kart okuyucu ile veya hızlı kart okuyucuya sahip bir laptop kullanıp direkt kartın hızını test edin.

Bu hızdan anladığımız kadarıyla siz USB 2 limitine takılıyorsunuz, demek ki kameranız USB 2 destekliyor, ya da kablolarda sorun var.

Benim de anladığım kadarıyla kamera 2.0 limitinde aktarım yapıyor. Kart okuyucu ile deneyeceğim. Teşekkür ederim