Hmm daha vaktimiz var ya yarına düşünür bakarım duruma göre. :)
Herkes katılırsa 20 kişi arasından kazanma ihtimali çok düşer, bencillik gibi olmasın ama umarım 20 kişi üzerinden çekiliş yaparsınız.

Herkes katılırsa 20 kişi arasından kazanma ihtimali çok düşer, bencillik gibi olmasın ama umarım 20 kişi üzerinden çekiliş yaparsınız.
Sonuçta ekran kartı verilecekse, varsayımlar üzerinden konuşuyorum 80 kişi üzerinden kazanmak bir hayal olur. Tavsiyem şu yönde olur eğer yine 20 kişiye para ödülü verecekseniz herkes katılsın ama tek bir ödül varsa ekran kartı gibi, ozaman kazananlar arasından bir kişiye ödül verilmesi daha mantıklı.

Sonuçta ekran kartı verilecekse, varsayımlar üzerinden konuşuyorum 80 kişi üzerinden kazanmak bir hayal olur. Tavsiyem şu yönde olur eğer yine 20 kişiye para ödülü verecekseniz herkes katılsın ama tek bir ödül varsa ekran kartı gibi, o zaman kazananlar arasından bir kişiye ödül verilmesi daha mantıklı.

Ekran kartı sadece bir örnekti aslında bambaşka bir şeyde olabilir.

Arkadaşlar Steam hesabına bakiye isteyenler 3 gün beklemek zorunda başka yolu yok.
Oyun bakiyesi isteyenlerde genellikle sıkıntı çıkıyor şu anda satın aldıklarımızın hiçbirinin kodu gelmedi.
Ya da Amazon'dan alınan bakiyelerin kodu gelmedi.

Şu anda kimler bakiyesini teslim almadılar.

@Milas
@Vavien.
@efebatiin
@Aakons
@CRT_User
@ElderAssassin
@199.
@Isenea Dieur Has.
@8898
@EsraBehzatHikayesi
@electro
@Arlecchino