Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Herkes katılabilse daha büyük bir olay olur aslında.
Herkes katılabilse daha büyük bir olay olur aslında.![]()
Herkes katılırsa 20 kişi arasından kazanma ihtimali çok düşer, bencillik gibi olmasın ama umarım 20 kişi üzerinden çekiliş yaparsınız.Hmm daha vaktimiz var ya yarına düşünür bakarım duruma göre.![]()
Sonuçta ekran kartı verilecekse, varsayımlar üzerinden konuşuyorum 80 kişi üzerinden kazanmak bir hayal olur. Tavsiyem şu yönde olur eğer yine 20 kişiye para ödülü verecekseniz herkes katılsın ama tek bir ödül varsa ekran kartı gibi, ozaman kazananlar arasından bir kişiye ödül verilmesi daha mantıklı.Herkes katılırsa 20 kişi arasından kazanma ihtimali çok düşer, bencillik gibi olmasın ama umarım 20 kişi üzerinden çekiliş yaparsınız.
Herkes katılırsa 20 kişi arasından kazanma ihtimali çok düşer, bencillik gibi olmasın ama umarım 20 kişi üzerinden çekiliş yaparsınız.
Sonuçta ekran kartı verilecekse, varsayımlar üzerinden konuşuyorum 80 kişi üzerinden kazanmak bir hayal olur. Tavsiyem şu yönde olur eğer yine 20 kişiye para ödülü verecekseniz herkes katılsın ama tek bir ödül varsa ekran kartı gibi, o zaman kazananlar arasından bir kişiye ödül verilmesi daha mantıklı.
Bana kalırsa tabi ki kendi açımdan 20 kişi üzerinden çekiliş yapılması benim işime gelir ama karar sizin.Ekran kartı sadece bir örnekti aslında bambaşka bir şeyde olabilir.
Bana kalırsa tabii ki kendi açımdan 20 kişi üzerinden çekiliş yapılması benim işime gelir ama karar sizin.
40 yılda birkez çekiliş kazanmışım bırakır mıyım işin ipini.Yahu be adam ne çıkarcı çıktın! Sana sonra bir şey alırım ben.![]()
Benim işi halletiniz mi hocam?Arkadaşlar Steam hesabına bakiye isteyenler 3 gün beklemek zorunda başka yolu yok.
Oyun bakiyesi isteyenlerde genellikle sıkıntı çıkıyor şu anda satın aldıklarımızın hiçbirinin kodu gelmedi.
Ya da Amazon'dan alınan bakiyelerin kodu gelmedi.
Şu anda kimler bakiyesini teslim almadılar.
@Milas
@Vavien.
@efebatiin
@Aakons
@CRT_User
@ElderAssassin
@199.
@Isenea Dieur Has.
@8898
@EsraBehzatHikayesi
@electro
@Arlecchino
@Lavinia
@Pixel TB.
@573
@21312
@HDDKullanıyorum
@Albus Dumbledore.
@Soluk Mavi Nokta.
@Thanos
Riot tarafını geçtim, satıcılar bile LoL oynayanlara saygı duymuyor artıkUla Valorant'ın kod geldi adam aldı güzelce LoL gelmedi @Isenea Dieur Has.
Bakamadım hocam ya mehmetçik vakfıydı değil mi?