A Aderal Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 6 7 Ağustos 2025 #1 Binada sadece Sansüronline fiber hizmeti var ve ondan çok sıkıldım. Discord'a giremiyorum, DNS kullanamıyorum, VPN açamıyorum. Rematch'te maça girmeye çalışıyorum ama oyun takılıyor. Oyunu iki kere silip tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Lütfen yardımcı olun, oyuna nasıl girebilirim? Dosya Ekleri 1754561659724.webp 98,9 KB · Görüntüleme: 77
Binada sadece Sansüronline fiber hizmeti var ve ondan çok sıkıldım. Discord'a giremiyorum, DNS kullanamıyorum, VPN açamıyorum. Rematch'te maça girmeye çalışıyorum ama oyun takılıyor. Oyunu iki kere silip tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Lütfen yardımcı olun, oyuna nasıl girebilirim?
Recep Baltaş 35 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.314 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.222 Yer İstanbul 7 Ağustos 2025 #2 Şu yazılımla dener misin? GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com
Şu yazılımla dener misin? GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com
KS KS A Aderal Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 6 7 Ağustos 2025 #3 Konu neden AI yazmış gibi düzenlenmiş anlamadım. Recep Baltaş dedi: Şu yazılımla dener misin? GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen teşekkürler. Eki Görüntüle 170867 Recep Baltaş dedi: Şu yazılımla dener misin? GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 7 Ağustos 2025
Konu neden AI yazmış gibi düzenlenmiş anlamadım. Recep Baltaş dedi: Şu yazılımla dener misin? GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen teşekkürler. Eki Görüntüle 170867 Recep Baltaş dedi: Şu yazılımla dener misin? GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla...