YusufEymen
Becerikli
En yüksek seviye kart bu olduğu için değerlendirmek istedim. Yeni pin girişleri, şık görünüm. Cw şikayetleri olduğunu bilmiyordum üzüldümkasa önerileriniz hoşuma gitti özellike 4K olan kasa hem fiyat hem görünüm olarak güzel duruyor. Anakartta mATX versiyonu almam problem yaratır mı? Attığınız ekran kartına çıkarsam 1 2 daha koyup ROG STRIX falan alasım geliyor çünkü.
Eagle Wi-Fi faz sayısı olarak çok vasat kalıyor hocam. 7800X3D düşünmüyorum benim için gereksiz olacak.
Kasa hoş duruyor ama ekstra fan almak istemem açıkçası, dahili fanlı kasa önerisi yaparsanız bakmak isterim. H9 çok hoş duruyor o yüzden istiyorum ama bir bakıma gereksiz paralar boş kasa için.
ROG STRIX bence gereksiz, AMD alırsanız Sapphire, XFX'ya da PowerColor almalısınız. Bu akşam gaming gecesinde Red Devil 9070XT bekliyorum. Cwnin az olduğu nadir 9070XT'lerden.
Pardon hocam yanlış yazmışım, ilginiz için teşekkürler bu arada10800 bandına çıkarsam anakart için 1.5 2K daha koyasım geliyor.
Bu kasa markasını yeni gördüm, biraz check ettim genel olarak iyi bahsetmişler, yeni mi girdi ülkeye?
Girdiği tarih hakkında bilgim yok ama Corsair bilindik bir markadır öneririm. Alabileceğiniz en iyi F/P kasa olabilir.