5700X3D ile 2K'da kullanmak için 38K'ye Nitro+ 9070XT ya da TUF 9070XT alınır mı arkadaşlar? Kronik sorunu/sıkıntısı vb var mıdır? Ayrıca XPG Core Reactor 750W PSU bu kart için yeterli midir? Kozmetik açısından gönlüm Nitro+'dan yana ama TUF'da olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Şu modeli alın geçin, 7 K fark vermeye değmez.
PSU yeterli.
PSU yeterli.
Peşin fiyatına 10 taksit kampanyasından yararlanacağım için çok da bir şey fark etmiyor hocam. Geçen Nitro+ 32K civarındaydı ama indirimi geç gördüm maalesef.Şu modeli alın geçin, 7 K fark vermeye değmez.
PSU yeterli.
SHERLOCKED
Başarılı
Şu modeli alın geçin, 7 k fark vermeye değmez.
PSU yeterli.
Bence de. 9070XT zaten F/P olmasıyla öne çıkıyor. Bu kadar pahalı bir modelin anlamı yok. İlla bütçe var diyorsanız 5070 Ti bakabilirsiniz @LeFeyn
Şöyle ki adam akıllı bir 5070Ti ile aralarında yaklaşık 10K gibi bir fark var. Buna taksit vadesi binince de makas daha çok açılıyor. Şu anda Amazon Nitro+ modelini peşin 10 taksit veriyorken ''acaba değerlendirilir mi '' diye düşündüm. Öte yandan Black Friday indirimlerini de bekleyebilirim, sorun olmaz.Bence de. 9070XT zaten F/P olmasıyla öne çıkıyor. Bu kadar pahalı bir modelin anlamı yok. İlla bütçe var diyorsanız 5070 Ti bakabilirsiniz @LeFeyn
Sıcaklık ve ses durumunuz nedir acaba? Özellikle hotspotun yüksek olduğu söyleniyor.
SHERLOCKED
Başarılı
Şöyle ki adamakıllı bir 5070 Ti ile aralarında yaklaşık 10k gibi bir fark var. Buna taksit vadesi binince de makas daha çok açılıyor. Şu anda Amazon Nitro+ modelini peşin 10 taksit veriyorken "acaba değerlendirilir mi " diye düşündüm. Öte yandan Black Friday indirimlerini de bekleyebilirim, sorun olmaz.
Adamakıllı mı? Adam akıllıdan kastınız ASUS ROG STRIX falan mı? https://amzn.eu/d/dfScU3B
ROG fazla olur ama en azından MSI ya da TUF serisinden (Gigabyte'ın 5XXX serisinde çok başarılı olamadığını birçok yerde okudum) 3 fanlı bir model olmasını tercih ederim açıkçası. Mevcut kullandığım kart MSI Trio 3070 ve performansın yanı sıra kozmetik olarak da daha düşük bir karta geçmek istemem.Adamakıllı mı? Adam akıllıdan kastınız ASUS ROG STRIX falan mı? https://amzn.eu/d/dfScU3B
Her ikisinde de bende sorun yok.Sıcaklık ve ses durumunuz nedir acaba? Özellikle hotspotun yüksek olduğu söyleniyor.