Selam arkadaşlar, kartı ikinci el olarak yeni aldım. Oyunlarda 65 dereceyi geçmemesine rağmen fanlar tam devir çalışıyor. Aldığım kişinin evinde test ettiğimde böyle bir şey yoktu. Sistemim şu şekilde.
Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum kart Max 68 derece görüyor ama hotspot 110 derece normal mi sizce ya da bir sorunsa ne yapmalıyım kart hiç açılmamış.
Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum kart Max 68 derece görüyor ama hotspot 110 derece normal mi sizce ya da bir sorunsa ne yapmalıyım kart hiç açılmamış.
Hotspot değeri aşırı yüksek olduğu için kart hotspot sıcaklığını düşürmek için fanları %100 döndürüyor. Ekran kartına bakım yapın. Kart büyük bit ihtimale aşırı bakımsız ve fiyasko.
Hotspot değeri aşırı yüksek olduğu için kart hotspot sıcaklığını düşürmek için fanları %100 döndürüyor. Ekran kartına bakım yapın. Kart büyük bit ihtimale aşırı bakımsız ve fiyasko.
Pulse kartı %65 oranda daha az soğutma bulunduruyor ama nitro ile aynı beslemeyi kullanıyor. Muhtemelen aşırı ısınmadan özellikle diğer arkadaşların dediği gibi hotspottandır. Çözümü düzgün bir bakım olabilir. Hwİnfo aracılığı ile bi bakın sıcaklıklara.