Sapphire Pulse RX 6600 test değerleri nasıl?

Siyu

Yetkin

Superposition'da 72-73 derecelerde %50 (1750-1860) civarı dolaşıyordu.
Fan stok ayarlarında. @62 @Yuki
Ufak bir bakım yapmak gerek gibi. Sizin fikirlerinizi de almak istedim.

Onceki konularda da zaten derecelerin bu civarda olacagini soylemistim aslinda sorun yok, bakimi simdilik yapmayabilirsin eger fanlar bu duzeyde rahatsiz etmiyorsa tabii.
Kulaklıkta takınca duyulmuyor, birkaç ay bekleyeceğim sonrasında bakacağım tekrar teşekkürler yorumun için.

Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

@Livo Hocam fan ayarlarını söyleyebilir misin? Veya Bitfenix Nova Mesh SE M kasaya hangi ayarların gideceği hakkında bilgin var mı?

Son olarak bu iki programdan hangisinde yapmak daha mantıklı olur sence?

Son düzenleme:

Herhangi bir ayarı değiştirmedim ben stok halinde bunun için ekstra bir konu açarsanız daha iyi olur.

@Livo Hocam fan ayarlarını söyleyebilir misin? Veya Bitfenix Nova Mesh SE M kasaya hangi ayarların gideceği hakkında bilgin var mı?
Eki Görüntüle 52543
Aslinda fan curve hic fena durmuyor. 63 derece kivrimi sadece biraz dusuk olmus, o kadar. 86 derecede %100 hatta biraz ekstrem bile diyebilirim.
Son olarak bu iki programdan hangisinde yapmak daha mantıklı olur sence?
Stabilite ve evrensellik icin MSI Afterburner'dan yapmak daha iyi olacaktir.

Afterburnerdan sakın fan ayarı yapma, Adrenalin çoğu zaman overridelıyor veya afterburner otomatik olarak saat hızlarını bozabiliyor. O yüzden Adrenalinden yapman çok daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…