Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Onceki konularda da zaten derecelerin bu civarda olacagini soylemistim aslinda sorun yok, bakimi simdilik yapmayabilirsin eger fanlar bu duzeyde rahatsiz etmiyorsa tabii.
Siyu
Yetkin
Kulaklıkta takınca duyulmuyor, birkaç ay bekleyeceğim sonrasında bakacağım tekrar teşekkürler yorumun için.Onceki konularda da zaten derecelerin bu civarda olacagini soylemistim aslinda sorun yok, bakimi simdilik yapmayabilirsin eger fanlar bu duzeyde rahatsiz etmiyorsa tabii.
Hayırlı olsun.
Siyu
Yetkin
Teşekkür ederim.
@Livo Hocam fan ayarlarını söyleyebilir misin? Veya Bitfenix Nova Mesh SE M kasaya hangi ayarların gideceği hakkında bilgin var mı?
Son olarak bu iki programdan hangisinde yapmak daha mantıklı olur sence?
Son düzenleme:
Teşekkür ederim.
@Livo hocam fan ayarlarını söyleyebilir misin? Veya BitFenix Nova mesh SE m kasaya hangi ayarların gideceği hakkında bilgin var mı?
Eki Görüntüle 52543
Son olarak bu iki programdan hangisinde yapmak daha mantıklı olur sence?
Herhangi bir ayarı değiştirmedim ben stok halinde bunun için ekstra bir konu açarsanız daha iyi olur.
- Makaleler
- 7
Aslinda fan curve hic fena durmuyor. 63 derece kivrimi sadece biraz dusuk olmus, o kadar. 86 derecede %100 hatta biraz ekstrem bile diyebilirim.@Livo Hocam fan ayarlarını söyleyebilir misin? Veya Bitfenix Nova Mesh SE M kasaya hangi ayarların gideceği hakkında bilgin var mı?
Eki Görüntüle 52543
Stabilite ve evrensellik icin MSI Afterburner'dan yapmak daha iyi olacaktir.Son olarak bu iki programdan hangisinde yapmak daha mantıklı olur sence?
76 derece normal.
deadfellow
Üstün
Afterburnerdan sakın fan ayarı yapma, Adrenalin çoğu zaman overridelıyor veya afterburner otomatik olarak saat hızlarını bozabiliyor. O yüzden Adrenalinden yapman çok daha iyi olacaktır.