troken
Başarılı
Lian Li Lancool 3 kasam kartı garantiye göndersem ne olur hocam?Kasanızın yeterli havayı alabiliyor değil mi? Normal değerler değil hocam.
Lian Li Lancool 3 kasam kartı garantiye göndersem ne olur hocam?Kasanızın yeterli havayı alabiliyor değil mi? Normal değerler değil hocam.
Lian Li Lancool III kasam kartı garantiye göndersem ne olur hocam?
Fanlara bakarlar macuna bakarlar gerekirse VBIOS'a bakarlar.
Kartı değiştirme imkanları var mı?Fanlara bakarlar macuna bakarlar gerekirse VBIOS'a bakarlar.
Sağdaki sessiz olarak seçilmiş ayar galiba fan ayarı. Ayarı dengeli olarak değiştirin. Ayrıca soldaki ayarı da ne olur ne olmaz varsayılana alın. Hatta bence AMD uygulamasının ayarlarından tüm ayarları varsayılana çekin. DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar yüklemek de ayarları sıfırlar ve yazılımsal bir sorun varsa çözecektir. Bence bunları yapıp tekrar test edin.2K Yüksek ayarlarda Valorant'ta dereceler bu şekilde bu ne böyle ya @ErdemK @845 @DeadlyMania7 Eki Görüntüle 131133
Varsayılanda'da olunca çok ses çıkarıyor 2200RPM aralığına geliyor kart.Sağdaki ayar galiba fan ayarı. Bunu dengeli alın. Ayrıca soldaki ayarı da ne olur ne olmaz varsayılana alın. Hatta bence AMD uygulamasının ayarlarından tüm ayarları varsayılana çekin. DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar yüklemek de ayarları sıfırlar ve yazılımsal bir sorun varsa çözecektir. Bence bunları yapıp tekrar test edin.
Eki Görüntüle 131206
Soğumasını istiyorsan o ses maalesef çıkacak. Ayarı değiştirmissiniz ve bir şey yapmadım diye hatalı yönlendiriyorsunuz.Varsayılanda'da olunca çok ses çıkarıyor 2200RPM aralığına geliyor kart.
Dostum garanti şartlarını oku bak.
Mesela başka bir forumdan aynı kartı kullanan kişinin sıcaklıkları boşta bu şekilde sıfır rpm çalışıyor. Boşta fanlar dönmüyor benim kart hemen fırlıyor sıfır rpm çalışmıyor hiç bir şekilde.Sağdaki sessiz olarak seçilmiş ayar galiba fan ayarı. Ayarı dengeli olarak değiştirin. Ayrıca soldaki ayarı da ne olur ne olmaz varsayılana alın. Hatta bence AMD uygulamasının ayarlarından tüm ayarları varsayılana çekin. DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar yüklemek de ayarları sıfırlar ve yazılımsal bir sorun varsa çözecektir. Bence bunları yapıp tekrar test edin.
Eki Görüntüle 131206
Yazılımsal her şeyi yapmadan bakıma göndermenin bir manası yok.