9060 XT ile arkadaşım 2K'da bile sıfır sıkıntı oyun oynuyor bırakın 1080p'yi. Güçsüz bir kart değil, üzmez. Ben 2K'da kullanılmasını tavsiye etmem tabi![]()
7 saat önce yayınlanan 1440P test videosu gerçektende gayet iyi F/P.
9060 XT ile arkadaşım 2K'da bile sıfır sıkıntı oyun oynuyor bırakın 1080p'yi. Güçsüz bir kart değil, üzmez. Ben 2K'da kullanılmasını tavsiye etmem tabi![]()
Söylenen sorunlar herkesin bilgisayarında çıkan sorunlar değiller. 0 Sorunla 9060 XT de kullanabilirsiniz, MİCRO STUTTER yüzünden 5090 ile oyun oynayamayadabilirsiniz. Teknoloji her zaman şans işiydi hala da öyle devam ediyor. Bu arada 5090 Örneğini bizzat forumda gördüm. Ayrıca sorunu olmayan insan kolay kolay konu açmaz o yüzden yanılgıya düşürtebilir.Maalesef asıl tereddütüm 14 günlük iade sürecinden kaynaklanıyor. Çünkü haftaya salı günü Türkiye' ye gelip sipariş ettiğim bütün bilgisayar parçalarını aldıktan sonra KKTC'ye döneceğim ve bir daha iade şansım olmayacak. Bu yüzden diğer parçalarda da en sorunsuz seçenekleri tercih etmeye çalıştım. Hepsi çok içime sindi fakat AMD ekran kartı konusunda sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var. Yukarıda cevap yazan arkadaşlara da buradan teşekkür ederim.