İnceleme Sapphire Pure RX 9060 XT 16 GB

Sistem özellikleri kısmındaki değişiklik dikkatimden kaçmamıştı. Hayırlı olsun tekrardan.

Ekran kartı fiyatlarını bence vurdu zaten. Ben 24 Kasım'da 15.999 TL'ye almıştım Pulse modelini 6 taksitle şimdi o da 19000 TL olmuş. Tabi FSR 4 için falan da almıştım ama demek istediğim fiyatlar sürekli yükselirken bence iyi ki almışsınız. Ben 2K çözünürlükte kullanıyorum. FSR 4 Quality modda veya iyi optimize edilen oyunlarda nativede bile yağ gibi akıyor. Kendim biraz uzun kullanıp kullanıcı deneyimi paylaşmak istiyordum ama sizin yazdığınız da iyi denk geldi. Birebir katılıyorum yazdıklarınıza.

Adamsın sen

Tek dikkatimi ceken şey bir tane Dpi portu var sizce de tuhaf değil mi 2 tane HDMI var

Son düzenleme:
Kart için OpenRGB desteği için uğraşıyorum. Windows kullanmadığım için bakamıyorum maalesef. Powershell üzerinden bunu çalıştırırsanız sevinirim hocam.

Kod:
wmic path Win32_VideoController get name,PNPDeviceID

Linux tarafını halletim. Windows kullananlara da faydası olsun istiyorum. OpenRGB açık kaynaklı RGB programı. TriXX vs'ye gerek kalmıyor böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…