Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MAXWELL37

Gelişen
Geçen yıl 2el aldığım RX 470 manıng Edition ekran kartım 6-7 günde bir açılışta masaüstüne geldikten sonra siyah ekran veriyor, reset atmayınca düzelmiyor. DDU ile temiz kurulum da yaptım kaç kere ama işe yaramadı. 6-7 günde bir siyah ekran hatası veriyor. Yük altında ve oyunlarda hiçbir problem yok. Sıcaklıkları da normal 75-78 derece ama anlamadım sorunu. Bilen biri varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Adım adım yap sorunlar çözülecektir.

Adım adım yap sorunlar çözülecektir.

Çözüm
Bu kartlar farklı bir BIOS yazılarak kullanılıyordu değil mi? Sorunun ekran kartı olduğundan emin miyiz? RAM, PSU, monitör kablosu, dönüştürücü bunları test ettin mi? O kartı dönüştürücü ile kullanıyorsun değil mi?

Siyah ekran sonrası sistemi kapatıp açtığınızda sürücüsü siliniyor mu?
Hayır sürücü silinmiyor

Bu kartlar farklı bir BIOS yazılarak kullanılıyordu değil mi? Sorunun ekran kartı olduğundan emin miyiz? RAM, PSU, monitör kablosu, dönüştürücü bunları test ettin mi? O kartı dönüştürücü ile kullanıyorsun değil mi?
Hayır dönüştürücü ile kullanmıyorum dvı d kablo kullanıyorum yeni aldım ram testi yaptım daha önce hiçbir sorun çıkmadı psu yeni aldım Archon arc650 80 plus önceki psu coller master rs500 onu değiştirdim sorun yinede çözülmedi bıos evt farklı bıoslar kullanılıyor bu kartlarda ama oyunlarda hiçbir sorun yok tek sorun açılırken oda 6-7 günde bir

Son düzenleme: