Elektronik Sapphire RX 9070 XT Pulse 34.499 TL

348375

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 banka dışında geneli 3 ve 6 taksit bilginiz olsun. Hepsi WorldCard olanlar için süper fiyat.

Bir daha bu fiyatlara gelmesi imkansız. Bayağı zam yiyor. Alacaklar hemen almalı.

1-2 banka dışında geneli 3 ve 6 taksit bilginiz olsun. Hepsi WorldCard olanlar için süper fiyat.

Eki Görüntüle 230338
Bu kart güzel ama altta attığım karta biraz daha verip almak daha mantıklı. Pulse'lara pek güven olmuyor.

Bunun ne artısı var ki?

@Telefonunu Çıkra hangisi dersin.

Bunun ne artısı var ki?

@Telefonunu Çıkra hangisi dersin.
(Fiyattan bağımsız) Kendimi alıntılıyorum ;

Isı değerleri risk taşıyor mu?
İki kart da rezalet ısılarda çalışmıyor. Giriş seviye model olmalarından yüksek.

AVG değerleri ;
Pulse
: 1200 Rpm, 62 gpu, 82 hotspot, 90 memory (samsung), 86 vrm
SteelLegend : 1700 Rpm, 56 gpu, 88 hotspot, 88 memory (hynix), 76 vrm

40 db ses seviyesi değerleri ;
Zorla 40db olacak şekilde sabitlenir = ses seviyesini anlatır. Sıcaklıklar, avg değerlerden çok yükselirse daha fazla fan açmaya ihtiyacı vardır. Eğer avg değerlerden daha serin ise zorla 40db'e çıkarmak için daha fazla fan açtırmışlardır.

Pulse : 50 gpu, 71 hotspot, 78 memory (samsung), 68 vrm
SteelLegend : 55 gpu, 84 hotspot, 85 memory (hynix), 71 vrm

Bunun yanında SteelLegend 40db normalized'da Throttle yemiş. 2530 lara çıkabilirken 2490'lara kadar inmiş. Pulse orada 2600+ Clock speed'lere çıkmış.

Pulse üzer mi yazılımsal sorunlar vs yazmışsınız
Herkes "Sapphire yazılım sorunlu" falan diyor, "kanıt veya delil var mı?" diye sorunca ortalıktan yok oluyorlar. Ben de anlamadım onu.
Kendimi safe'e almak için yazdım.

bu fiyatta tercih edilmez mi?
Taksit + BAHAR1000 kodu ile 33.4k'ya geliyor. 6 ay taksit de varken hafif bi undervolt ile kullanılabilir.

@michaelscofield sen ne diyon kral?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…