Moralimi bozdun, bahsettiğiniz rezalet ısı değerlerine hangi işleri yaparken ulaşıyor peki 2k oyun oynarken bile yaşar mıyım?
Oyunlarda bu kadar zorlayacağını sanmıyorum, muhtemelen ağır yükte çıktı. Videoda bir yerlerde bahsediyordur muhtemelen.
33.4k + 6 ay taksit ile rakipsiz bence.
@348375, F/P durumu yüzünden alınır konumdaymış. Yürüyen Akakçe'den onay geldi.

Oyunlarda bu kadar zorlayacağını sanmıyorum, muhtemelen ağır yükte çıktı. Videoda bir yerlerde bahsediyordur muhtemelen.

Anladım bütçeyi arttıracak kadar kötü değildir herhalde termal kalitesi en azından 3 yıl kadar gitmez mi 6 ay sonra 9 ay kadar sistemi kaldıracağım bu kart sorun çikarır mı hocam.

Steel Legend 35k gibi bir rakamda almaya değer mi?

Son düzenleme:

Evet ama Amazon olmalı Amazon'da kuponum var.

Anladım bütçeyi arttıracak kadar kötü değildir herhalde termal kalitesi en azından 3 yıl kadar gitmez mi 6 ay sonra 9 ay kadar sistemi kaldıracağım bu kart sorun çikarır mı hocam?

Bu konu hakkında ne diyorsunuz @Telefonunu Çıkra.

@LH44 @michaelscofield @Caner Uncu
Bildiğiniz bir "Sapphire'ler yazılım sorunlu" tarzı bir kaynak var mı? Ya da şans işi seviyesinde mi? Kime sorsam ortaya bir şey koyamıyor.
Bu konu hakkında ne diyorsunuz @Telefonunu Çıkra.
Bu durumda 34,5k'ya Sapphire Pulse var, ona daha sıcak bakıyorum. 2K fiyat farkı var ve Amazon satıcı.
Termal kalite kartı bozmaz (teknoloji şans işi onu saymıyorum). Windforce, Ventus gibi leş kartları kullanıp hala devam edenler var sonuçta.

Şimdi fark ettim... Eğer buna bakıyorsan; bu model SteelLegend'ın siyahı değil gibi gözüküyor.

1772487799001.webp

Çok fazla incelemesi yok. Elimizdeki az bir şey bilgi ile muhtemelen SteelLegend'dan daha giriş seviye. Geçmişte de öyleydi.

1772487894666.webp

1772487934630.webp

@LH44 @michaelscofield @Caner Uncu
Bildiğiniz bir "Sapphire'ler yazılım sorunlu" tarzı bir kaynak var mı? Ya da şans işi seviyesinde mi? Kime sorsam ortaya bir şey koyamıyor.

Bu durumda 34, 5K'ya Sapphire Pulse var, ona daha sıcak bakıyorum. 2K fiyat farkı var ve Amazon satıcı.
Termal kalite kartı bozmaz (teknoloji şans işi onu saymıyorum). Windforce, Ventus gibi leş kartları kullanıp hala devam edenler var sonuçta.

Şimdi fark ettim... Eğer buna bakıyorsan; bu model steellegend'ın siyahı değil gibi gözüküyor.

Eki Görüntüle 230415

Çok fazla incelemesi yok. Elimizdeki az bir şey bilgi ile muhtemelen steellegend'dan daha giriş seviye. Geçmişte de öyleydi.

Eki Görüntüle 230416

Eki Görüntüle 230417

Yok beyaz olana baktım ben Challenger en kötüsü değil miydi zaten?

Yok beyaz olana baktım ben Challenger en kötüsü değil miydi zaten?
Evet en kötüsü.
Dedikleri gibi Sapphire'de "yazılımsal kronik sorun" tarzı bir şeyi yok gibi. Kupon + taksit ile Pulse kelepir geliyor olabilir.
Ancak beyaz takıntın varsa zaten yapacak bir şey yok.