@Afterbyte, yemezsiniz, rengi ona benzesin, birazcık daha sıcak olsun yeter. Renk kodunu bilmiyorum tam olarak, halojen farlar zaten hep o ampullerle gelir.
Bizdeki sapsarı eski nesil önünü gordurmeyen halojen. O renk uygun olur en azından LED'i aratmaz. İlan varsa atabilir misiniz?

Hocam muayneden sonra, geri takmayın. Sarı ile devam edin, yakında beyaz olanlar zaten yasaklanacak. Muhtemelen ilk çevirmede ceza yersiniz. Orijinal halojen, LED ve beyaz ışık arasında mühendislik farkı var. Karşı tarafın da gözünü alma sebebi, iç kısmın LED ve beyaz ışığa uyumlu olmamasından kaynaklanıyor. Çünkü üretilirken farın yapısı daha farklı üretiliyor. Millet takıyor ama, gözlerimiz kör oluyor yolda. :D
Pesimist'in dediği tarzda farlar taksak olur mu? Sapsarı değil de o tarz.

Bizdeki sapsarı eski nesil önünü gordurmeyen halojen. O renk uygun olur en azından LED'i aratmaz. İlan varsa atabilir misiniz?

Pesimist'in dediği tarzda farlar taksak olur mu? Sapsarı değil de o tarz.

Selam. Osram ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bütçenizi göremedim, H7 ve H4 tercih edilebilir.

Bak bunlar gayet iyi. Şimdi osram alırsan, aydınlatması da iyi kaliteli. Ben ya general elektrik ya da osram kullanırım. Sıfır araba aldım, beğenmedim daha 1 haftalık iken araba uzun kısa Osram'a çevirdim. Fabrikasyon ampülden, çok daha iyi aydınlatıyordu.

Osramların hem aydınlatması çok iyi, hem de uzun ömürlü taktığım osram tam 5 sene gitti. Daha geçen gün değiştirdim, gerisini sen düşün.

Bak bunlar gayet iyi. Şimdi osram alırsan, aydınlatması da iyi kaliteli. Ben ya general elektrik ya da osram kullanırım. Sıfır araba aldım, beğenmedim daha 1 haftalık iken araba uzun kısa Osram'a çevirdim. Fabrikasyon ampülden, çok daha iyi aydınlatıyordu.

Osramların hem aydınlatması çok iyi, hem de uzun ömürlü taktığım osram tam 5 sene gitti. Daha geçen gün değiştirdim, gerisini sen düşün.
Abi yeni konu açtım etiketleyim ordan bak istersen.