Sarı far önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afterbyte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 331
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
@Afterbyte, yemezsiniz, rengi ona benzesin, birazcık daha sıcak olsun yeter. Renk kodunu bilmiyorum tam olarak, halojen farlar zaten hep o ampullerle gelir.
Bizdeki sapsarı eski nesil önünü gordurmeyen halojen. O renk uygun olur en azından LED'i aratmaz. İlan varsa atabilir misiniz?

Pesimist'in dediği tarzda farlar taksak olur mu? Sapsarı değil de o tarz.

Bizdeki sapsarı eski nesil önünü gordurmeyen halojen. O renk uygun olur en azından LED'i aratmaz. İlan varsa atabilir misiniz?

Pesimist'in dediği tarzda farlar taksak olur mu? Sapsarı değil de o tarz.

Selam. Osram ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bütçenizi göremedim, H7 ve H4 tercih edilebilir.

Bak bunlar gayet iyi. Şimdi osram alırsan, aydınlatması da iyi kaliteli. Ben ya general elektrik ya da osram kullanırım. Sıfır araba aldım, beğenmedim daha 1 haftalık iken araba uzun kısa Osram'a çevirdim. Fabrikasyon ampülden, çok daha iyi aydınlatıyordu.

Osramların hem aydınlatması çok iyi, hem de uzun ömürlü taktığım osram tam 5 sene gitti. Daha geçen gün değiştirdim, gerisini sen düşün.

Abi yeni konu açtım etiketleyim ordan bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…