Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Ne olduğu belli olmayan kalitesiz bir adaptör. Hızlı şarj desteklediğini hiç sanmıyorum.
HDDKullanıyorum
Üstün
Elimde şu şarj adaptöründen var.
Eki Görüntüle 98890
3 adet farklı volt ve amper değerleri gösteriyor. Yanlış değerle şarj yapmayı deniyor olabilir mi?
Kullandığım kablo ile laptoptan şarj ederken normal hızda şarj ediyor. Kablo sağlam yani.
Muhtemelen üzerinde yazan değerleri veremiyor ve korumalı hızlı şarj özelliklerine sahip değil başka adaptörünüz varsa kullanmanızı önermiyorum.
15 watt işte. Neye göre kime göre yavaş? 25 watt destekleyen bir telefonu şarj etmek istiyorsan evet gücü yetersiz.
Hocam telefomun GM 21 Plus. Laptopa takınca 1 saatte ediyor bu adaptör ile 3 saatte zor ediyor.
Başka adaptör yok ama şimdilik laptop ile şarj ediyorum.Muhtemelen üzerinde yazan değerleri veremiyor ve korumalı hızlı şarj özelliklerine sahip değil başka adaptörünüz varsa kullanmanızı önermiyorum.
HDDKullanıyorum
Üstün
Hocam telefomun GM 21 Plus. Laptopa takınca 1 saatte ediyor bu adaptör ile 3 saatte zor ediyor.
Başka adaptör yok ama şimdilik laptop ile şarj ediyorum.
Accubattery gibi bir program ile telefonun ne kadar hızla şarj olduğunu ölçebilirsiniz bu sayede adaptörün ne kadar güç verdiğini de görmüş oluruz.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-