Hocam Shein'den bi' kablo al geç.
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Üstün
Kullandığım şarj adaptörü 33W değil, 30W. Ama onun satımı yok sadece 33W'ın satımı var. Kullandığım alet bu: https://www.amazon.co.uk/VC56HAEH-Compatible-Dart-Charge-Realme/dp/B08ZC8QKFNUçları A-C mi yoksa C-C mi? 33W muhtemelen Mi ailesindendir, onun da iğrenç 11V 3A protokolüdür. A-C ise halledilebilir ama C-C'de daha çok kablo seçiyor.
Telefon modeli Realme 8.
Bunu alsam hızlı şarj destekler mi?
Cihazın şarj protokolü VOOC uyumlu 30W Dart Charge diye geçiyor ki sen de Dart Charge göndermişsin.Kullandığım şarj adaptörü 33W değil, 30W. Ama onun satımı yok sadece 33W'ın satımı var. Kullandığım alet bu: https://www.amazon.co.uk/VC56HAEH-Compatible-Dart-Charge-Realme/dp/B08ZC8QKFN
Telefon modeli Realme 8.
Bunu alsam hızlı şarj destekler mi?
VOOC da Oppo'nun teknolojisi. İşte bunun için tam emin olmadan doğrudan 33W kablo önermek istemedim, Oppo ve Realme cihazların 30W+ standartı Xiaomi cihazlara göre farklı işliyor.
Baseus'un VOOC destekli kabloları var, onları kullanabilirsin.
A-C olup bütün Xiaomi ailesine 33W veremeyen Realme protokolü var, ben de bunu kastetmiştim.
Dolayısıyla cihaza göre yorum yapmak en doğrusu olacak.
--
Bunu alabilirsin, VOOC uyumlu Baseus kablosu. Ayrıca Realme 8 Dart Charge uyumlu olduğu belirtilmiş yorumlarda. Marka kaliteli bir markadır bu arada, tereddüt etme.
Esenlikler.
cemkaraca
Üstün
Çok teşekkür ederim. Aklımda hiç soru kalmadı.Cihazın şarj protokolü VOOC uyumlu 30W Dart Charge diye geçiyor ki sen de Dart Charge göndermişsin.
VOOC da Oppo'nun teknolojisi. İşte bunun için tam emin olmadan doğrudan 33W kablo önermek istemedim, Oppo ve Realme cihazların 30W+ standartı Xiaomi cihazlara göre farklı işliyor.
Baseus'un VOOC destekli kabloları var, onları kullanabilirsin.
--
Bunu alabilirsin, VOOC uyumlu Baseus kablosu. Ayrıca Realme 8 Dart Charge uyumlu olduğu belirtilmiş yorumlarda. Marka kaliteli bir markadır bu arada, tereddüt etme.
Esenlikler.
Eki Görüntüle 217875
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-