mete01

Üstün
Şarjı en az 2 gün gidecek, telefon üzerinden arama cevaplayabileceğim (en azından görebileceğim), mesajlar görebileceğim bir akıllı saat arıyorum. Sıfır veya ikinci el olur. Bütçe koymuyorum. Olabilecek en ucuz olursa iyi olur. Nothing Phone 1 kullanıyorum. İleride de ya aynı markadan devam ederim ya da Samsung'a geçerim. Ona uygun öneriler olursa sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjı en az 2 gün gidecek, telefon üzerinden arama cevaplayabileceğim (en azından görebileceğim), mesajlar görebileceğim bir akıllı saat arıyorum. Sıfır veya ikinci el olur. Bütçe koymuyorum. Olabilecek en ucuz olursa iyi olur. Nothing Phone 1 kullanıyorum. İleride de ya aynı markadan devam ederim ya da Samsung'a geçerim. Ona uygun öneriler olursa sevinirim. İyi sosyaller.

Bende Redmi Watch 5 active var memnunum
IOS'ta kullandığımdan bazen uyumluluk problemi yaşıyorum ama resetlediğimde çözülüyor.
Saatten aramaları ve mesajları görebiliyorum.
Arama yapabiliyorum.
Tabii biraz daha bütçe üstüne koysam Huawei fit 3 alırdım.

Bende Redmi Watch 5 active var memnunum.
IOS'ta kullandığımdan bazen uyumluluk problemi yaşıyorum ama resetlediğimde çözülüyor.
Saatten aramaları ve mesajları görebiliyorum.
Arama yapabiliyorum.
Tabii biraz daha bütçe üstüne koysam Huawei fit 3 alırdım.

Hocam Redmi beni çok mağdur etti. O yüzden uzak duracağım. Huawei Watch fit 3 diyorsunuz.

Watch fit 3'te çağrı reddetme Huawei telefon dışı yokmuş. O yüzden eledim.

Samsung Fit 3 bakılabilir. Arama gözükür ama cevaplayamazsınız. Samsung Watch 7 zorda olsa 1,5-2 gün çıkarıyor ama WearOS.

Fit 3 15-20 gün gider. Benim Fit 2’im 1 ay çıkarıyordu.

Ben Samsung watch 4 Classic kullanıyorum, arayüzü, akıcılığı, temaları, ekranı her şeyi mükemmel. Bildiğin ufak telefon. Ama pili seni kurtarmaz. Ben çoğu şey kapalı 1 günü zor çıkarıyorum. Son modellerde eğer bunu çözdülerse kesinlikle alınır.

Huawei Watch GT3 - GT4 bakabilirsin.
Arama yanıtlayabilecek miyim?

Ben Samsung Watch 4 classic kullanıyorum, arayüzü, akıcılığı, temaları, ekranı her şeyi mükemmel. Bildiğin ufak telefon. Ama pili seni kurtarmaz. Ben çoğu şey kapalı 1 günü zor çıkarıyorum. Son modellerde eğer bunu çözdülerse kesinlikle alınır.

24 saat nöbetin var. Sabah 9'da başlıyor sonraki gün 9.30'da bitiyor. Kurtarır mı?

24 saat nöbetin var. Sabah 9'da başlıyor sonraki gün 9.30'da bitiyor. Kurtarır mı?
Bendeki saat ile mümkün değil, ama watch 7 gibi modellerde 1 günü rahat çıkarmanız lazım. Bu saatteki yüzeysel özellikleri sayayım eğer bilmiyorsan rehber olur. WearOS kullanıyor yani android bir saat. Playstore ile yeterli sayıda uygulama desteği var. Google maps bağımsız çalışabiliyor. WhatsApp ile bağlantısı yapıldığında telefon uygulaması gibi mesajlar okunabiliyor mesaj yazılabiliyor. Rehberden arama yapma ve cevaplama zaten mevcut. Beğendiğim özelliği parmak ile yönetme var ben iki parmak dokundurarak arama yanıtlıyorum. Spotify ile müzik indirebilirsiniz ve kulaklığınızı saate bağlayabilirsiniz. Yani telefon taşımaya gerek yok bazen. Tarayıcı vs mevcut YouTube bile girebilirsiniz ancak orası abartı kaçar, efektif değil. Ben akıllı ev ürünlerimi google home sayesinde saat ile senkron etmişim, saatten kontrol sağlıyorum, çok hoş bir destek. Hey Google asistanı mevcut, seslendiğinizde soru sorabilirsiniz. Gelelim sonuca, bu kadar güçlü bir saatin en zayıf noktası pili olacak. Siz ihtiyaçlarınıza göre şekillendirerek ilerlerseniz pil performansı yeter. Ben artık asistanı, açık konumu falan kullanmıyorum mesela. Optimize ettim. Daha yeni modellerde daha iyi optimize ayarlarda güzel sonuçlar alırsınız. Saat-telefon karışımı bir şey kullanmış olursunuz.