SATA chip yükleme konusunda bilginiz var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quarit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
WinPE tarzı USB'den boot olarak açılan BIOS yazdıran bir şey var mıdır bilmiyorum, ancak olabilir; araştırmak lazım.

WinPE tarzı USB'den boot olarak açılan BIOS yazdıran bir şey var mıdır bilmiyorum, ancak olabilir; araştırmak lazım.
Bak onu unuttum yarım kalmıştı. Hiren's BootCD PE ile olabileceğinden bahsetmişti ChatGPT ama kullanıcı kaynakları hiç bulamadım. Deneyip bilgi veririm sonra.

Bak onu unuttum yarım kalmıştı. Hiren's BootCD PE ile olabileceğinden bahsetmişti ChatGPT ama kullanıcı kaynakları hiç bulamadım. Deneyip bilgi veririm sonra.
Torrent'de var, magnet linki de var.

Torrent'de var, magnet linki de var.
Direkt kendi sitesinden ISO indirdim. Şu an bitmek üzere. Gerekli dosyaları ben yine indireyim, rom dosyası duruyor ama 2 .exe dosyası daha gerekiyordu. İşlem bitince umarım düzelir, her türlü buraya bildiririm

Direkt kendi sitesinden ISO indirdim. Şu an bitmek üzere. Gerekli dosyaları ben yine indireyim, ROM dosyası duruyor ama 2 .exe dosyası daha gerekiyordu. İşlem bitince umarım düzelir, her türlü buraya bildiririm

İlginç bilgi verirseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…