Teşekkürler, bu cihazı ilk defa gördüm. Benim baktıklarım daha basit bir şey gibilerdi, set iyi gibi. Lakin biraz pahalı geldi, yine de bu yöntem benim 2. tercihim olsun. İlk olarak yazılımsal bir yöntem ile yapabilir miyim bu konuda yardım bekleyeyim ben öncelikle...Mümkün olduğunu dediğim gibi paralı üyelik sistemi olan bir forumda okudum ve gördüm. Sanırım kişiler özel programlamalar yapıyor. Elbet free olanlarda vardır herhalde, ama çok araştırma yaptım ve sonuç daha çok FreeDos üzerinden flash bellek yöntemi kullanarak yapıldığı yönündeydi, ChatGPT verdiği komutların çoğunu denedim ama hep timeout oldu, bu durum içinde anakart koruması ile alakalı dedi. Secure Boot, DMA, TPM, SVM mode gibi ayarları kapatıp denememe rağmen timeout hatası oldu hep.
WinPE tarzı USB'den boot olarak açılan BIOS yazdıran bir şey var mıdır bilmiyorum, ancak olabilir; araştırmak lazım.

WinPE tarzı USB'den boot olarak açılan BIOS yazdıran bir şey var mıdır bilmiyorum, ancak olabilir; araştırmak lazım.
Bak onu unuttum yarım kalmıştı. Hiren's BootCD PE ile olabileceğinden bahsetmişti ChatGPT ama kullanıcı kaynakları hiç bulamadım. Deneyip bilgi veririm sonra.