lewishamilton

Çalışkan
2 gün önce SATA SSD ilavesi yaptım, ondan sonra başladı. Dün ve ondan önceki gün bilgisayarı kapattığımda ekranın gücü ve görüntüsü gidiyordu ama kasa hâlâ çalışmaya devam ediyordu. Dün bu durum düzeldi. Bugün de ekranın sola kaymasını düzeltmeye çalışıyorum. SATA SSD’leri falan çıkardım ama düzelmedi. Başka önerisi olan var mı?

1768892172763.webp

1768892182582.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün kendi ayarlarından otomatik kalibrasyon yapmayı denediniz mi? Sorun monitörün ölçeklemesi ile alakalı gibi gözüküyor.

Menüsünden sürekli olarak otomatik ayarlara aldım, tek sefer değil 3 4 kere yaptım BIOS sıfırladım olmadı.

Peki kendiniz manuel olarak ölçeği sağa kaydırdığınızda düzelme oluyor mu? Monitörün kendi içindeki ayar menüsünü tam bilemiyorum ama o menüden sağa kaydırmayı deneyebilirsiniz bir de.

Peki kendiniz manuel olarak ölçeği sağa kaydırdığınızda düzelme oluyor mu? Monitörün kendi içindeki ayar menüsünü tam bilemiyorum ama o menüden sağa kaydırmayı deneyebilirsiniz bir de.

Onu bulamadım tam olarak, eski bir monitör eski bir menü arayüzüne sahip. O yüzden olmayabilir.

Kullanım Klavuzu

Burada monitörün Türkçe kullanım kılavuzu mevcut. Image > Position bölümünden pozisyonu yatay veya dikey olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz. (PDF'in 3-3 bölümünde anlatılmış.)
tam ortalı duruyor ikiside 50 ye 50 ayrıca biosta sola kaymış durumda ya ekran problemli yada ekran kartı girişi hdmi girişi ama vga dönüştürücülü kullanıyorum