SSD alacağım fakat şu sıralar durumum sıkışık olduğu için biraz daha ekonomik olduğundan dolayı SATA almayı düşünüyorum. Birkaç ay içinde M.2 alıp işletim sistemini ona taşırım. Birkaç ay SATA SSD götürür mü? @Caner Uncu müsait olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim hocam. Bu arada SanDisk Plus alabilirim büyük ihtimalle.
Detaylar
Kim cevapladı?Kurulur tabii hocam, herhangi bir sorun olmaz. SanDisk SSD Plus pek önermem.
Bütçe nedir hocam SSD için?
Direkt soruya gelirsek, kurulabilir bence. Uzun yıllar HDD'ye kurulu şekilde kullandım. İdare edersiniz.
Direkt soruya gelirsek, kurulabilir bence. Uzun yıllar HDD'ye kurulu şekilde kullandım. İdare edersiniz.
Kurulur tabii. Bendeki de Samsung SATA SSD ona kurulu. Hatta daha iyi performans bile alırsın.
Cengiz Demir
Becerikli
Siz bilirsiniz gerçi.
Ama 1 2 ay sonra M.2 alabilecekseniz. Benca SATA almayıp. O parayı M.2 bütçesine eklerseniz daha iyi olur.
Ama 1 2 ay sonra M.2 alabilecekseniz. Benca SATA almayıp. O parayı M.2 bütçesine eklerseniz daha iyi olur.
Maksimum 2100-2200 hocam. Düzce veya Param Güvende.
Para olsa eklerim zaten hocam.Siz bilirsiniz gerçi.
Ama 1 2 ay sonra M2 alabilecekseniz. Benca sata almayıp. O parayı M2 bütçesine eklerseniz daha iyi olur.
Neden hocam? Başka SSD bulamadım Düzce'den. Bir tane SK Hynix ufak M.2 var. 2500 o da. Eğer çıkabilirsem belki ona bakabilirim.Kurulur tabii hocam, herhangi bir sorun olmaz. SanDisk SSD Plus pek önermem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek kaliteli bir disk değil, zamanında kendim de kullandım ve kısa sürede helvasını yedim. Sonraki revizyonlarda yine donanımsal olarak iyileştirme yapıldı ancak hâlâ çok tercih edilesi değil disk. Farklı alternatifler buluruz mutlaka.Neden hocam? Başka SSD bulamadım Düzce'den. Bir tane SK Hynix ufak M.2 var. 2500 o da. Eğer çıkabilirsem belki ona bakabilirim.
Kaç GB düşünüyorsun? İkinci elde seçenek bulmak biraz sıkıntı olabilir tabii tek il için. Aslında M.2 buluruz o paraya internetten. Laptop çıkması diskler ucuz.
Maksimum 2100-2200 hocam. Düzce veya Param Güvende.
Para olsa eklerim zaten hocam.
Neden hocam? Başka SSD bulamadım Düzce'den. Bir tane SK Hynix ufak M.2 var. 2500 o da. Eğer çıkabilirsem belki ona bakabilirim.
Şöyle bir ürün var hocam.
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-