Yer
Kaer Morhen
SSD alacağım fakat şu sıralar durumum sıkışık olduğu için biraz daha ekonomik olduğundan dolayı SATA almayı düşünüyorum. Birkaç ay içinde M.2 alıp işletim sistemini ona taşırım. Birkaç ay SATA SSD götürür mü? @Caner Uncu müsait olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim hocam. Bu arada SanDisk Plus alabilirim büyük ihtimalle.

Siz bilirsiniz gerçi.
Ama 1 2 ay sonra M.2 alabilecekseniz. Benca SATA almayıp. O parayı M.2 bütçesine eklerseniz daha iyi olur.

Maksimum 2100-2200 hocam. Düzce veya Param Güvende.

Siz bilirsiniz gerçi.
Ama 1 2 ay sonra M2 alabilecekseniz. Benca sata almayıp. O parayı M2 bütçesine eklerseniz daha iyi olur.
Para olsa eklerim zaten hocam.

Kurulur tabii hocam, herhangi bir sorun olmaz. SanDisk SSD Plus pek önermem.
Neden hocam? Başka SSD bulamadım Düzce'den. Bir tane SK Hynix ufak M.2 var. 2500 o da. Eğer çıkabilirsem belki ona bakabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden hocam? Başka SSD bulamadım Düzce'den. Bir tane SK Hynix ufak M.2 var. 2500 o da. Eğer çıkabilirsem belki ona bakabilirim.
Pek kaliteli bir disk değil, zamanında kendim de kullandım ve kısa sürede helvasını yedim. Sonraki revizyonlarda yine donanımsal olarak iyileştirme yapıldı ancak hâlâ çok tercih edilesi değil disk. Farklı alternatifler buluruz mutlaka.

Kaç GB düşünüyorsun? İkinci elde seçenek bulmak biraz sıkıntı olabilir tabii tek il için. Aslında M.2 buluruz o paraya internetten. Laptop çıkması diskler ucuz.

@Lorien, 3.200 TL civarında WD SN5000S ve SN740 modelleri var laptop çıkması ama daha altına 500 GB model yok maalesef. İkinci elde çıkar ama, araştırmak lazım. Yine bir bak, olmadı SanDisk alınabilir seçenek yoksa.