eva 02

Uzman
Merhaba, Dolap üzerinden satın aldığım iPhone 15 Pro Max toplama cihaz çıktı. Satıcı bu cihazı “değişim cihazı kapalı kutu” diyerek sattı ve ilk açacak kişinin ben olduğumu söyledi. Hem kutunun yapışkanında poşet gibi bir şeyler vardı hem de cihaz toplama. Arka kasasının kamera kısmında çok ufak farklılıklar var orijinal cihaza göre. Dolap bu iade talebimi reddederse benim yapabileceğim bir şey var mı? Dava falan edebilir miyim? Para direkt satıcıya gidiyor sanırım. Satıcı da her yerden engellemiş beni. Bir de iPhone 16 Pro Max’lerle gelen yandaki dokunmatik kamera tuşunu gösteren bir ekran kağıdı koymuşlar, fakat iPhone 15 Pro Max’te böyle bir özellik yok; orada 5G anteni var.

61846ef4-13c0-4d28-a35e-d374f0fb95e1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dolap üzerinden satın aldığım iPhone 15 Pro Max toplama cihaz çıktı. Satıcı bu cihazı “değişim cihazı kapalı kutu” diyerek sattı ve ilk açacak kişinin ben olduğumu söyledi. Hem kutunun yapışkanında poşet gibi bir şeyler vardı hem de cihaz toplama. Arka kasasının kamera kısmında çok ufak farklılıklar var orijinal cihaza göre. Dolap bu iade talebimi reddederse benim yapabileceğim bir şey var mı? Dava falan edebilir miyim? Para direkt satıcıya gidiyor sanırım. Satıcı da her yerden engellemiş beni. Bir de iPhone 16 Pro Max'lerle gelen yandaki dokunmatik kamera tuşunu gösteren bir ekran kağıdı koymuşlar, fakat iPhone 15 Pro Max'te böyle bir özellik yok; orada 5G anteni var.

Eki Görüntüle 233149

İade edersin detay ver dolapa anlat durumu iyice fotoğraflarla kanıtla.

Merhaba, Dolap üzerinden satın aldığım iPhone 15 Pro Max toplama cihaz çıktı. Satıcı bu cihazı “değişim cihazı kapalı kutu” diyerek sattı ve ilk açacak kişinin ben olduğumu söyledi. Hem kutunun yapışkanında poşet gibi bir şeyler vardı hem de cihaz toplama. Arka kasasının kamera kısmında çok ufak farklılıklar var orijinal cihaza göre. Dolap bu iade talebimi reddederse benim yapabileceğim bir şey var mı? Dava falan edebilir miyim? Para direkt satıcıya gidiyor sanırım. Satıcı da her yerden engellemiş beni. Bir de iPhone 16 Pro Max'lerle gelen yandaki dokunmatik kamera tuşunu gösteren bir ekran kağıdı koymuşlar, fakat iPhone 15 Pro Max'te böyle bir özellik yok; orada 5G anteni var.

Eki Görüntüle 233149

İade etmeyi dene, durumu dolap yetkililerine de anlat adamın seni engellediğini vesaire. Eğer iade reddedilirse adamı mahkemeye verebilirsin.

Merhaba, dolap üzerinden satın aldığım iPhone 15 Pro Max toplama cihaz çıktı. Satıcı bu cihazı “değişim cihazı kapalı kutu” diyerek sattı ve ilk açacak kişinin ben olduğumu söyledi. Hem kutunun yapışkanında poşet gibi bir şeyler vardı hem de cihaz toplama. Arka kasasının kamera kısmında çok ufak farklılıklar var orijinal cihaza göre. Dolap bu iade talebimi reddederse benim yapabileceğim bir şey var mı? Dava falan edebilir miyim? Para direkt satıcıya gidiyor sanırım. Satıcı da her yerden engellemiş beni. Bir de iPhone 16 Pro Max'lerle gelen yandaki dokunmatik kamera tuşunu gösteren bir ekran kağıdı koymuşlar, fakat iPhone 15 Pro Max'te böyle bir özellik yok; orada 5G anteni var.

Eki Görüntüle 233149

Bu cihaz muhtemelen Amerika cihazı ve fiziksel SIM takmışlar. Bataryası bile özel üretim bunun bulmak çok zor. Bunları belirterek iade edin.

İade et diyenler var sahta ürün satan biri bunu kesinlikle kabul etmez ancak dolap firmasına ulaşıp sahte olduğunu teyit eden belgeleri sunarsanız otomatik olarak ödeminizi iade alırsınız.

Geçmiş olsun, ürünün ilanını görebiliyorsanız ve ilandakiyle birebir farklıysa iade talebi açıp noktasına kadar açıklarsanız dolap ekibi yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu tür sitelerden telefon almayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Dolap pazartesi gününe kadar kesin döner, olumsuz dönerse beklemeden hukuksal sürece geçin derim hocam.

İade edersin detay ver dolapa anlat durumu iyice fotoğraflarla kanıtla.
İade etmeyi dene, durumu dolap yetkililerine de anlat adamın seni engellediğini vesaire. Eğer iade reddedilirse adamı mahkemeye verebilirsin.
Bu cihaz muhtemelen Amerika cihazı ve fiziksel SIM takmışlar. Bataryası bile özel üretim bunun bulmak çok zor. Bunları belirterek iade edin.
İade et diyenler var sahta ürün satan biri bunu kesinlikle kabul etmez ancak dolap firmasına ulaşıp sahte olduğunu teyit eden belgeleri sunarsanız otomatik olarak ödeminizi iade alırsınız.
İlanda sadece kutunun resmi var ve açıklamasında "iPhone 15 Pro Max sıfır kapalı kutu" yazıyor. Yorumlarda ilk açacak kişinin ben olacağımı ve kapalı değişim ürünü olduğunu belirtti, bu yüzden biraz korkuyorum çünkü İlanda cihazın resmi yok. Dolap’a önce kutunun yapışkanındaki poşet benzeri şeyleri attım, sonrasında arka kısmının kamerasındaki farkı attım fakat cihazın toplama olduğunu bu resimleri attıktan sonra fark ettiğim için Dolap’a çok detay veremedim. Dolap da iadeyi reddederse ne oluyor? para direkt satıcıya mi gidiyor?

İlanda sadece kutunun resmi var ve açıklamasında "iPhone 15 Pro Max sıfır kapalı kutu" yazıyor. Yorumlarda ilk açacak kişinin ben olacağımı ve kapalı değişim ürünü olduğunu belirtti, bu yüzden biraz korkuyorum çünkü ilanda cihazın resmi yok. Dolap'a önce kutunun yapışkanındaki poşet benzeri şeyleri attım, sonrasında arka kısmının kamerasındaki farkı attım fakat cihazın toplama olduğunu bu resimleri attıktan sonra fark ettiğim için Dolap'a çok detay veremedim. Dolap da iadeyi reddederse ne oluyor? Para direkt satıcıya mi gidiyor?

Muhtemelen. Direkt satıcıya gidiyordu diye hatırlıyorum. Ne Kadar'a almıştın.