Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Amazon'dan al. Yine magdur falan olursun. Amazon malinin arkasinda duruyor genelde. Aradaki farka deger.
Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Amazon linkindeki sprey sanırım. Diğerleri losyon. 200 TL'ye de hayrına değilse orijinal olması zor gibi. Ayrıca losyon yerine krem öneriyorlar. Losyonun etkisi daha kısa sürüyor ve cildinizi aşırı yağlı ve parlak gösterecektir. Güneş kreminde ucuza kaçmamak ve güvenilir markalardan almak gerek.
Teşrinievvel
Uzman
N11 ve trendyol türevi sitelerden kozmetik ürün alınmaması taraftarıyım. Alacaksan Amazon'dan alman daha güvenilir.
Evet arkadaşlar Trendyol üzerinden 2 adet 0.5 mm'lik dermaroller aldım ve birisinin üzerinde direkt başkasının saç derisi/kepekleri varken öbür fotoğrafını eklediğim üründe ise kan lekesi benzeri bir leke var ve yine bunda da aynı şekilde kepekler mevcut. Hijyen ürünü olarak geçtiği için iadesini de yapabilecek miyim bilmiyorum. Yine de yarın ilk işim PTT şubesine gidip iade koduyla kargoyu geri yollamak olacak. Hayır yani insanların sağlığıyla oynamak veya akıllarıyla dalga geçmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum, uzun zamandır dermaroller sipariş ediyorum belli aralıklarla lakin...
- Teşrinievvel
- kan kepek satın var
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Amazon linkindeki sprey sanırım. Diğerleri losyon. 200 TL'ye de hayrına değilse orijinal olması zor gibi. Ayrıca losyon yerine krem öneriyorlar. Losyonun etkisi daha kısa sürüyor ve cildinizi aşırı yağlı ve parlak gösterecektir. Güneş kreminde ucuza kaçmamak ve güvenilir markalardan almak gerek.
Amazon'daki sprey değil losyon, yanlış yazmışlar. Ben zaten hiç dikkat etmediğim için Amazon'dan aldım zaten ürün hasarlı geldiği için iade yaptılar ama hala kullanılabilecek durumda herhalde kullanırım bitene kadar. Ben krem diye losyon almışım.
Ben ürünü aldım zaten eve falan da geldi de hiç sürme fırsatım olmadı. şu anda evde değilim. gerçekten çok mu beyaz yapıyor? hiç mi kullanılmaz.Büyük olasılıkla orijinal değil. Normal de değil zaten n11'deki fiyatı. Ayrıca bu ürün suratı bir hayli beyazlatıyor, plajda kullanmayacaksan aklında olsun.
Amazon'dan al. Yine magdur falan olursun. Amazon malinin arkasinda duruyor genelde. Aradaki farka deger.
Amazon'dan almıştım zaten buradaki fiyatı görünce bu kadar ucuz olmasına şaşırıp, eğer orijinal olma ihtimali varsa stok yapayım demiştim. Bir iki tane daha alayım diye düşünmüştüm.