Evet arkadaşlar Trendyol üzerinden 2 adet 0.5 mm'lik dermaroller aldım ve birisinin üzerinde direkt başkasının saç derisi/kepekleri varken öbür fotoğrafını eklediğim üründe ise kan lekesi benzeri bir leke var ve yine bunda da aynı şekilde kepekler mevcut. Hijyen ürünü olarak geçtiği için iadesini de yapabilecek miyim bilmiyorum. Yine de yarın ilk işim PTT şubesine gidip iade koduyla kargoyu geri yollamak olacak. Hayır yani insanların sağlığıyla oynamak veya akıllarıyla dalga geçmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum, uzun zamandır dermaroller sipariş ediyorum belli aralıklarla lakin böylesi ilk defa başıma geldi.

20250603_105212.webp

20250603_105539.webp

Evet arkadaşlar Trendyol üzerinden 2 adet 0.5 Mm'lik dermaroller aldım ve birisinin üzerinde direkt başkasının saç derisi/kepekleri varken öbür fotoğrafını eklediğim üründe ise kan lekesi benzeri bir leke var ve yine bunda da aynı şekilde kepekler mevcut. Hijyen ürünü olarak geçtiği için iadesini de yapabilecek miyim bilmiyorum. Yine de yarın ilk işim PTT şubesine gidip iade koduyla kargoyu geri yollamak olacak. Hayır yani insanların sağlığıyla oynamak veya akıllarıyla dalga geçmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum, uzun zamandır dermaroller sipariş ediyorum belli aralıklarla lakin böylesi ilk defa başıma geldi.

Eki Görüntüle 152300

Eki Görüntüle 152301

Bunu direkt Trendyol'a şikayet et bu yüzden satıcı çok ağır ceza yer veya hesabı kapatılır.

Bu şey ne icin kullaniliyor bilmiyorum fakat kan olmasi ilginc. Satici ne diyor bu konuda?

Satıcı diyecek ben gönderirken ürün sıfırdı ve konu sahibi acarken videoya almadığı için kanit yok iade edemez ama desteğe yazıp soylersen Trendyol Hepsiburada Amazon gibi yerler bu konularda çok hassastır ben Hepsiburada'da nivea men aldım başka saticida yüzümde yanik izi yaptı saticinin hesabı kapatıldı ceza yazıldı ve iadem yapıldı ve orijinal nivea men kuponu verdiler 0 TL'ye aldım.

Bu şey ne icin kullaniliyor bilmiyorum fakat kan olmasi ilginc. Satici ne diyor bu konuda?

Saç ve yüz derisi üzerinde kullandığın gözenek açmaya yarayan bir aparat kısaca. Satıcıya daha ulaşmadım.
Satıcı diyecek ben gönderirken ürün sıfırdı ve konu sahibi acarken videoya almadığı için kanit yok iade edemez ama desteğe yazıp soylersen Trendyol Hepsiburada Amazon gibi yerler bu konularda çok hassastır ben Hepsiburada'da nivea men aldım başka saticida yüzümde yanik izi yaptı saticinin hesabı kapatıldı ceza yazıldı ve iadem yapıldı ve orijinal nivea men kuponu verdiler 0 TL'ye aldım.

Ürünün sıfır olma ihtimali yok, steril poşette vs de gelmedi zaten.

Saç ve yüz derisi üzerinde kullandığın gözenek açmaya yarayan bir aparat kısaca. Satıcıya daha ulaşmadım.

Ürünün sıfır olma ihtimali yok, steril poşette vs de gelmedi zaten.

O zaman ürünü fotoğrafını komple sana geleni çek sikayetvara yaz oradan daha etkili olur mağaza adını da yazın.

O zaman ürünü fotoğrafını komple sana geleni çek sikayetvara yaz oradan daha etkili olur mağaza adını da yazın.

Trendyol destek üzerinden şikayetimi belirttim ayrıca satıcıya da mesaj yolladım, dönüş yaptığı zaman konuyu güncellerim.

Anlasildi simdi. Umarim dokunmamissindir. Belki bir hastalik falan bulasabilir.

Sürmedim bir yere bakalım şimdilik beklemedeyim.

Satıcı otomatik mesaj ile istiyorsan iade edebilirsin tarzı bir mesaj yolladı bu da trendyol destek ile mesajlaşmam. Yarın iade için şubeye gideceğim, herhangi bir sıkıntı yaşarsam konuda belirtirim.

Screenshot_20250603_125915_Trendyol.webp