seeraddar

Yetkin
N11, Amazon, Gratis çok anormal bir fiyat farkı var. Orijinal olma ihtimali var mı? Başlığa yanlışlıkla krem yazmışım losyon olacaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon linkindeki sprey sanırım. Diğerleri losyon. 200 TL'ye de hayrına değilse orijinal olması zor gibi. Ayrıca losyon yerine krem öneriyorlar. Losyonun etkisi daha kısa sürüyor ve cildinizi aşırı yağlı ve parlak gösterecektir. Güneş kreminde ucuza kaçmamak ve güvenilir markalardan almak gerek.

Büyük olasılıkla orijinal değil. Normal de değil zaten n11'deki fiyatı. Ayrıca bu ürün suratı bir hayli beyazlatıyor, plajda kullanmayacaksan aklında olsun.

N11 ve trendyol türevi sitelerden kozmetik ürün alınmaması taraftarıyım. Alacaksan Amazon'dan alman daha güvenilir.

Amazon linkindeki sprey sanırım. Diğerleri losyon. 200 TL'ye de hayrına değilse orijinal olması zor gibi. Ayrıca losyon yerine krem öneriyorlar. Losyonun etkisi daha kısa sürüyor ve cildinizi aşırı yağlı ve parlak gösterecektir. Güneş kreminde ucuza kaçmamak ve güvenilir markalardan almak gerek.

Amazon'daki sprey değil losyon, yanlış yazmışlar. Ben zaten hiç dikkat etmediğim için Amazon'dan aldım zaten ürün hasarlı geldiği için iade yaptılar ama hala kullanılabilecek durumda herhalde kullanırım bitene kadar. Ben krem diye losyon almışım.

Büyük olasılıkla orijinal değil. Normal de değil zaten n11'deki fiyatı. Ayrıca bu ürün suratı bir hayli beyazlatıyor, plajda kullanmayacaksan aklında olsun.
Ben ürünü aldım zaten eve falan da geldi de hiç sürme fırsatım olmadı. şu anda evde değilim. gerçekten çok mu beyaz yapıyor? hiç mi kullanılmaz.

Amazon'dan al. Yine magdur falan olursun. Amazon malinin arkasinda duruyor genelde. Aradaki farka deger.

Amazon'dan almıştım zaten buradaki fiyatı görünce bu kadar ucuz olmasına şaşırıp, eğer orijinal olma ihtimali varsa stok yapayım demiştim. Bir iki tane daha alayım diye düşünmüştüm.