Tolere

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Anneme telefon bakarken bu telefonu buldum. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerde satışı yok. Arkadaşa sordum orijinal kapalı kutu dedi. İnansam mı bilmiyorum. Orijinal kaçak olabilir mi acaba?

Aldıktan sonra ayarlardan IMEI'sine bak eğer ithalat yoluyla kayıt yazıyorsa ve model de Redmi Note 12 Pro ise kaçak gibi bir durum yoktur ki Trendyol'unda böyle riskli bir işe bulaşacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerekli yasal süreçleri yerine getirmek kaydıyla. Türkiye'ye sizde ürün ithal edip sizde garanti verebilirsiniz. Bu anlamda hangi firma garantiye bakıyor bu çok önemli. Sizin satıcı, KVK anlaşmalıymış. İyi bir firmadır.

Merhaba arkadaşlar. Anneme telefon bakarken bu telefonu buldum. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerde satışı yok. Arkadaşa sordum orijinal kapalı kutu dedi. İnansam mı bilmiyorum. Orijinal kaçak olabilir mi acaba?

Kaçak olsa Trendyol üzerinde satış yapılması izin verilmezdi, orijinal olduğu %99 kesin.
Bu arada onun yerine alınabilecek server kayıtlı S23 FE gibi modeller mevcut.
Violett hocamı etiketleyin bakacaktır, etiket atamıyorum klavyeden sebep.

Gelen ürün Xiaomi Türkiye Garantili diyor. Orijinal değilse iade edebilirsin. Neyini soruyorsun anlamıyorum.
Çok fazla cihaz kayıtlı değil, aparat eksik, açılmış gibi yorumlar okudum. O yüzden kafama takıldı. Ucuzda değil. Segmentine göre aşırı pahalı

2 yıl Türkiye garantili diyor ise böyle gönderilmek zorunda.
Hocam tabi zorunda ama satıcının ismi bile enteresan. Google a yazıyorum yabancı bir yatırım şirketi çıkıyor.

Çok fazla cihaz kayıtlı değil, aparat eksik, açılmış gibi yorumlar okudum. O yüzden kafama takıldı. Ucuzda değil. Segmentine göre aşırı pahalı

Hocam tabii zorunda ama satıcının ismi bile enteresan. Google'a yazıyorum yabancı bir yatırım şirketi çıkıyor.

Başka satıcıdan alabilirsiniz hocam o zaman.11.600 küsure KVK Türkiye garantili olarak satan var. İyice araştırıp alabilirsiniz.

1733406607597.webp

Bu ürünün piyasası burda karışık.

Hatta bu telefonu almanız zorunlu değil ise bütçe belirtin ben size daha iyi model önereyim. Yurt içi ve yurt dışı olarak toplam iki model önereceğim.

Başka satıcıdan alabilirsiniz hocam o zaman.11.600 küsure KVK Türkiye garantili olarak satan var. İyice araştırıp alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 104542

Bu ürünün piyasası burda karışık.

Hatta bu telefonu almanız zorunlu değil ise bütçe belirtin ben size daha iyi model önereyim. Yurt içi ve yurt dışı olarak toplam iki model önereceğim.
Bunun yerine satıcısı Hepsiburada olan Realme 12+ alınır mı? 15 bin lira.