Sorun değil, hafta sonuna kadar uygun hale gelir...256GB'ı 41-42'ye bulunabiliyor hocam. 1TB için 60 biraz overpriced gibi geliyor bana. 55-56 gibi olsaydı daha iyi olurdu.Yanlış anlamayın tavsiye olarak söylüyorum size.
![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Toplu bir şekilde getirip ticaretini yapanlar elbette o fiyatlara satar, Recep hocamız kendisi gidip kendisi getirdi. Mantıken bu fiyat normal, ticaretini yapmıyor sonuçta sürekli ve çoklu getirmiyor. İlk X üyeye şu fiyat denmesi de zaten fiyatın olabildiğince uygun tutulmaya çalışıldığını gösteriyor. Konuda zaten belirtilmiş, yeni kurulan bir firmanın sermayesi için alım satımı yapılıyor bunun.256GB'ı 41-42'ye bulunabiliyor hocam. 1TB için 60 biraz overpriced gibi geliyor bana. 55-56 gibi olsaydı daha iyi olurdu.Yanlış anlamayın tavsiye olarak söylüyorum size.
![]()
256 olanı almasaydın alınır cihazdı.
technope
Başarılı
Konu dışı ama forumda henüz alım/satım ilanı açılamıyor mu? Ben mi bulamadım.
0emiray
Yetkin
İleride eklenecekmis.Konu dışı ama forumda henüz alım/satım ilanı açılamıyor mu? Ben mi bulamadım.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Alacak kişiye hayırlı olsun. Umarım en kısa zamanda çok büyük bir aile oluruz.Arkadaşlar selam,
Malum, daha yeni kurulduk ve paraya ihtiyacımız var. Bu yüzden gitmişken ABD'den iPhone aldım satmak için. Cihaz yurt dışı olduğu için doğal olarak pasaport kaydı gerektirmektedir.
iPhone 15 Pro Max 1 TB Black Titanium modeli
Fiyat: 60.000 TL
- Faturalı
- Sıfır kutusunda
- Apple çantasında
- Ürün kodu: MU6F3LL/A
İlk 100 üye iseniz: 56.000 TL
İlk 1000 üye iseniz: 58.000 TL
Kargo alıcıya ait.
Fiyatı uygun. Az once kontrol ettim 96-111 bin lira arasi degisiyor fiyati. Bu arada bu fiyatlar bize fazla gelebilir fakat gercekten bu paralari simit alirmis gibi harcayan insanlar var.
Cihazı sattıkdan sonra siz ne kullancaksınız hocam?
Bende halihazırda 15 Pro mevcut. Bu cihaz sıfır kutusunda, jelatinli.Cihazı sattıkdan sonra siz ne kullancaksınız hocam?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.