120 gün kullanabilirsiniz. eSIM de eklerseniz 240 gün olması lazım.Pasaport kaydı olmadan kullanabiliyor muyuz ? E-sim diye bir şey duymuştum legal mi bu ?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?antonyoabi
Başarılı
256 GB'ı 41-42'ye bulunabiliyor hocam. 1TB için 60 biraz overpriced gibi geliyor bana. 55-56 gibi olsaydı daha iyi olurdu.yanlış anlamayın tavsiye olarak söylüyorum size.
![]()
İlk cümlede R. Baltaş durumu özetlemiş, 55, 56'ya bulduğunuz yerden alabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne bu eleştiri? Ben sadece öneri olarak söyledim.İlk cümlede R. Baltaş durumu özetlemiş, 55, 56'ya bulduğunuz yerden alabilirsiniz.
antonyoabi
Başarılı
Sizce konuyu açanlar durumun farkında değil midir? Ayrıca eleştirilelim ki kendimizi geliştirelim
Fiyat artık herkes için 56.000 TL
Kayıt dahil 12.300 TL daha avantajlı oluyor.
Birkaç hafta önce orijinal IPhone 15 aldım keşke daha önce satın alsaymışsınızArkadaşlar selam,
Malum, daha yeni kurulduk ve paraya ihtiyacımız var. Bu yüzden gitmişken ABD'den iPhone aldım satmak için. Cihaz yurt dışı olduğu için doğal olarak pasaport kaydı gerektirmektedir.
iPhone 15 Pro Max 1 TB Black Titanium modeli
Fiyat: 56.000 TL
- Faturalı
- Sıfır kutusunda
- Apple çantasında
- Ürün kodu: MU6F3LL/A
Kargo alıcıya ait.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 10
Garantisi nasıl oluyor acaba? Bilginiz var mı?
Apple’ın bir yıl uluslararası garantisi var ama servis merkezlerinin garanti sunmama hakkı var mış diye okudum birkaç kaynakta. Daha net bilgisi olan yazabilir.
Apple'ın bir yıl uluslararası garantisi var ama servis merkezlerinin garanti sunmama hakkı var mış diye okudum birkaç kaynakta. Daha net bilgisi olan yazabilir.
Recep hocam biz de satış için konu açabiliyor muyuz sizin gibi yoksa ikinci el kategorisini beklemek zorunda mıyız?
Şu aşamada beklemeniz gerekiyor.Recep hocam biz de satış için konu açabiliyor muyuz sizin gibi yoksa ikinci el kategorisini beklemek zorunda mıyız?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.