Satın aldığım Alfa Romeo 147 1.6 TS 2004 aracımın restorasyon ve toparlama serüveni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 223
  • Etiketler Etiketler
    restorasyon
Vallahi yaptirmadim artik gecti diyebiliriz hocam. Sanayiye cekmek dediginiz gibi cidden iyi oldu.

Benim gözümden kaçmış bu yalnız. Şase, tüfek sacları falan sağlam mı aracın? En kötü bir ustaya baktırsaydın. Tüfek sacı dediğim podye aslında.

@xBN Hoca doğru söylüyor.

Sağlık olsun, almışsın artık.

Vallahi duzgun bir Alfa ustasina biraktik. Bir şey soylemedi sase ve podye hakkinda. Bir problem yok gibi gozukuyor. Saglik olsun artik dediginiz gibi. Isler tamamen bittiginde tekrar bir konu acmayi planliyorum.

Vallahi duzgun bir Alfa ustasina biraktik. Bir şey soylemedi sase ve podye hakkinda. Bir problem yok gibi gozukuyor. Saglik olsun artik dediginiz gibi. Isler tamamen bittiginde tekrar bir konu acmayi planliyorum.
Şimdi bu alanlar ayrı bir meziyettir. Mekanik ustasının işi şasi olabilir mi? Veya bir frencinin işi mekanik şasi olabilir mi? Hepsi bilebilir ama tam yapamaz.

Şimdi bu alanlar ayrı bir meziyettir. Mekanik ustasının işi şasi olabilir mi? Veya bir frencinin işi mekanik şasi olabilir mi? Hepsi bilebilir ama tam yapamaz.
Haklisiniz. Baktirtsam iyi olacak gibi ayri bir sekilde.

Sen seversin Alfa.
Severiz Alfa'yı.
Konu sahibi 147'den sonra 159'a biner yakında.
Ortalama 200 bin masraftan kurtulmuşsunuz. Bu tür arabalara parça bulamayıp saçma sapan "kasap usta" denen mahluklar yama yapıyorlar, uyduruyorlar.
Bazen araç sahibi böyle yap diyebiliyor, araç sahiplerini de suçlayalım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…