Satın aldığınız için en pişman olduğunuz ürünler nelerdir?

Mustckmk 11

Uzman
Taksit imkanlarından ötürü ben AirPods Pro 3 satın almıştım fakat alıştığımdan mıdır bilmiyorum ama birinci ayın sonunda verdiğim paraya kesinlikle değmediğini fark ettim. Kendi içinde oldukça iyi ama bu fiyata kesinlikle çektiğini düşünmüyorum. Sizlerin pişman olduğunuz ürünler var mı?

Şu an aynı kulaklığı kullanıyorum, ancsi cidden aşırı iyi çalıştığım ofiste sürekli bir ses var; klima, radyatör vb. Kulağa taktığım gibi öyle böyle kesmiyor. Fiyatını hak ediyor mu tartışılır ama benim aşırı severek kullandığım bir kulaklık. Sorunuza gelecek olursak, motosiklet kaskımdan pişman oldum. Yeni başlıyorum, daha rahat olur diye çene açılır almıştım ve cidden şu sıralar düzgün bir para geçse elime, ilk değişeceğim şey kaskım olur.

Sırf yazılımının rezalet olmasından ötürü Rampage Zenith diyebilirim, ürün donanım olarak oldukça iyi buna lafım yok ama yazılımını 3-5 yaşındaki bebeklere yaptırsam en azından bebek yapmış der mutlu olurum. Çok kötü hakikaten ya.

Anker Soundcore Sleep A20

Bahsettiği rahatlığı sunmuyor yan yatarken kulakları ağrıtıyor başlıkları değiştirip denedim gene aynı.

Şunu fark ettim ki aklı olan gece şehirde kalmaz ne kadar uzak olursa olsun ev şehir dışında olsun.

Anc bence de inanılmaz derecede iyi gece yatarken matkap sesi falan varsa inanılmaz faydalı oluyorama ses yüksekliği konusunda beni genel olarak tatmin etmiyor hangi ayarı yaptıysam asıl o istediğim kıvamı yakalayamadım fakat yine de uzun süre kullanacağım güzel bir cihaz

Dijital olarak Minecraft diyebilirim. 500₺ vermiştim. Fiziksel olarak Claw’s Genius'tur büyük ihtimalle evdeki en kalitesiz ürün olabilir. Toplam 870₺'ye yemek yesem daha mutlu olurdum.

Huawei tablet ve QCY H3 kulaklık. İkisinden de aldığım günden beri nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…