Arkadaşlar, 2 Eylül'de Tomb Raider Trilogy almıştım ama oyunu beğenmedim, iade etmeyi unutmuşum. Bugün tam 14 gün oldu, iade talebi açtım ama iade olur mu bilmiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Genelde 14 günü aşan durumlarda iade etmiyorlar maalesef.
Tam 14 gün olmuş, geçmemiş. Aslında öyle yazmıştım ama başlıkta "14 gün geçmiş" diye düzelttikleri için yanlış anlaşıldı sanırım..Genelde 14 günü aşan durumlarda iade etmiyorlar maalesef.
Çok düşük bir ihtimalle iade edilebilir o halde ancak ben çok ihtimal dahilinde sanmıyorum yine de.Tam 14 gün olmuş, geçmemiş. Aslında öyle yazmıştım ama başlıkta "14 gün geçmiş" diye düzelttikleri için yanlış anlaşıldı sanırım..
Steam iade şartlarını karşılıyor mu diye kontrol etti ve ondan sonra talep oluşturmama izin verdi. Koşulları karşılıyorum sanırım ama son gün olduğu için düşünmedim değil.Çok düşük bir ihtimalle iade edilebilir o halde ancak ben çok ihtimal dahilinde sanmıyorum yine de.
Koşulları karşılamasanız da iade talebi açabiliyorsunuz ama red yiyor. Sizin durumunuz çok sınırda olduğu için net bir şey diyemesem de yüksek oranda iade talebi kabul olmayacağı yönünde.Steam iade şartlarını karşılıyor mu diye kontrol etti ve ondan sonra talep oluşturmama izin verdi. Koşulları karşılıyorum sanırım ama son gün olduğu için düşünmedim değil.
2 Eylül iken nasıl tam 14 gün geçti anlamadım pek. Ama iade olma olasılığı var.
Evet 12 gün geçmiş bende şimdi farkettim.2 Eylül iken nasıl tam 14 gün geçti anlamadım pek. Ama iade olma olasılığı var.
Atamyolundayız 58
Başarılı
Pre-order'da aldığım, sonrasında oynadığım 16 gün geçmesine rağmen iade aldılar.
O zaman bir sorun olmaz. Ben de nasıl fark edemedim anlamadım
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Windows 11'de her bilgisayar açılışında gelen "Virüsten Koruma Aç" bildirimi düzeltildi
- advancedmicrodevices
-