27476

Çalışkan
Merhaba, yeni bir monitör aldım, modeli ASUS XG27ACS ışık sızması için kontrol ettiğimde bu şekilde görünüyor. Rehberlerden öğrendiğim kadarıyla köşelerden sızan ışık IPS glow altta sağa doğru çok ufak beyaz olan ise ışık sızması bu üretim hatası mı yani iade etmek istediğimde bunu sebep olarak kullanabilir miyim? Köşelerden gelen sarımsı ışık da IPS glow sanırım bu olması gerekenden fazla mı? İade etmeli miyim sizce? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

1000001054.webp

1000001056.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS glow miktarını fotoğraftan anlamak zor fakat işaretlediğim yerde ışık sızması var gibi.

1759394628027.webp

Açıkçası çok büyük değil gibi gözüküyor fotoğrafta, gerçekte de rahatsız edici boyutta değilse çok da iade etmeye gerek yok bence. IPS glow ise seni rahatsız edecek kadar çok yoksa iade/değişim talebinde bulunmaya gerek yok.

Işık sızması üretim hatasıdır, IPS glow ise şans unsurudur.

IPS glow miktarını fotoğraftan anlamak zor fakat işaretlediğim yerde ışık sızması var gibi.

Eki Görüntüle 189533

Açıkçası çok büyük değil gibi gözüküyor fotoğrafta, gerçekte de rahatsız edici boyutta değilse çok da iade etmeye gerek yok bence. IPS glow ise seni rahatsız edecek kadar çok yoksa iade/değişim talebinde bulunmaya gerek yok.

Işık sızması üretim hatasıdır, IPS glow ise şans unsurudur.

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, ışık sızması çok rahatsız etmiyor ama IPS glow konusu çok içime sinmedi ve iade etmek istiyorum mağazadan satın aldığım için cayma hakkım yok sanırım o yüzden ışık sızmasını sebep gösterip iade edebilir miyim sizce?

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, ışık sızması çok rahatsız etmiyor ama IPS glow konusu çok içime sinmedi ve iade etmek istiyorum mağazadan satın aldığım için cayma hakkım yok sanırım o yüzden ışık sızmasını sebep gösterip iade edebilir miyim sizce?
Mağazadan alınan ürünlerle alakalı çok bilgim yok. Direkt satın aldığınız firmayla iletişime geçmeniz daha doğru olur.

Bence bu monitör için iyi bir panele denk gelmişsiniz.
Bu tarz sorunlar bu panellerde çok yaygınmış ama sonuçta 0 aldığım bir üründe en ufak ışık sızması dahi olsa iade hakkım vardır diye düşünüyorum ondan iade etmeye çalışacağım ve OLED monitör araştıracağım.