Zgoen32

Becerikli
İlk olarak SteelSeries Arctis Nova 3P aldım, bu kulaklıkları PS5 ve Mac için kullandım. neyse, test ettiğimde sesin aşırı boğuk olduğunu fark ettim ve aşırı rahatsız ediciydi, iadeye verdim. Sonra Razer BlackShark V2X aldım ve gene aynısı olduğunu fark ettim, yine iadeye verdim.
Bugün ise HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık aldım ve gene gene aynı sorun var. boğuk ses, yani netliği o kadar kötü ki mide bulandıracak ve baş döndürecek kadar, anlamıyorum bu sorunlar bir bende mi hata var?

Yoksa bunlar için bir yazılım ayarı mı yapmam lazım, daha önce SteelSeries için denedim ama yapamadım Razer'da kod şeklinde giriş yapılabiliyormuş ve son olarak HyperX'de ise Windows destekliymiş.

HyperX Cloud 4,5 senelik bir kulaklığım var her yeri yıpranmış onu denediğim de en net sesi o verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries için Sonar yükleyip gerekli ayarları yapınca gayet temiz ses veriyor, Sonar yazılımı ile başka kulaklıklara da ekolayzer ayarı verilebiliyor diye biliyorum, bir yükleyip denemekte fayda var.

Steelseries için Sonar yükleyip gerekli ayarları yapınca gayet temiz ses veriyor, Sonar yazılımı ile başka kulaklıklara da ekolayzer ayarı verilebiliyor diye biliyorum, bir yükleyip denemekte fayda var.
Arkadaş PS5 ile kullanmak istiyor sanırım ve PS5'e takınca boğuk ses veriyorlar.

Arkadaş PS5 ile kullanmak istiyor sanırım ve PS5'e takınca boğuk ses veriyorlar.

Hocam hem Mac'te hem de PS5 için bu boğuk sesi veriyor.

SteelSeries için sonar yükleyip gerekli ayarları yapınca gayet temiz ses veriyor, sonar yazılımı ile başka kulaklıklara da ekolayzer ayarı verilebiliyor diye biliyorum, bir yükleyip denemekte fayda var.

Maalesef Windows işletim sistemi zorunlu bir bakayım yine de.

Demek istediğim oyun içi sesler düşük kalıyor müzikte falan biraz boğuk geliyor ama oyun içi çok fazla boğuk ses geliyor.
Her denediğim 3 kulaklıkta da bu sorun aynıydı sadece birinde diğerine göre biraz daha iyiydi.

Sanki su altında kullanıyormuş gibiyim bıktım hani 3 kulaklıkta da aynısı olur mu? Ben bir yerde hata yapıyorum herhalde.

SteelSeries için sonar yükleyip gerekli ayarları yapınca gayet temiz ses veriyor, sonar yazılımı ile başka kulaklıklara da ekolayzer ayarı verilebiliyor diye biliyorum, bir yükleyip denemekte fayda var.

Kulaklığı jank 3.5 girişiyle Windows bir HP probooka bağladığımda net sesi verdi ama USB C-a girişleriyle yine aynı ses vardı.
Mac ve PS5'te sorun aynı oyun içi sesler diğer kulaklıklara göre biraz daha bir tık net ama gene boşluk ve o boğukluk var.

Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

Son düzenleme: