Satın alınan Odyssey G65B monitörün ışık sızması sonucu nasıl?

II. inSTUnBULL

Becerikli
Görüntüler bu şekilde. O kadar da düzgün bir kamerayla çekilmedi ama idare eder.

Monitör: Samsung Odyssey G6 (VA)

Gözünle gördüğün nasıl? Fotoğraftan pek anlaşılmıyor, zira ilk 2 fotoğraftakiyle 3. fotoğraftaki sanki iki farklı monitörmüş diyeceğimiz düzeyde farklı kamera performansı göstermiş.
Değil mi? Bana da absürt geldi bu durum. İlk 2 fotoğrafı aynen öyle görüyordum. 3. fotoğrafı kendi gözümle gördüğüm zaman... Saçma bir şekilde gerçekten de 3. fotoğraftaki gibi görüyorum. Ama fotoğraftaki benim gördüğümden bir tık daha siyah. Altlarda ve üstler de ufak ufak grilikler var diyebiliriz fotoğraftaki gibi.

Hocam kavisinden dolayı yandan bakınca bu şekilde görmeniz normal. VA panel olayı tam olarak bu. Aynı monitörü kullanıyorum birazdan paylaşırım fotoğraf.

2. fotoğrafta kamerada öyle çıkmış normalde bir sorun yok

Hocam kavisinden dolayı yandan bakınca bu şekilde görmeniz normal. VA panel olayı tam olarak bu. Aynı monitörü kullanıyorum birazdan paylaşırım fotoğraf.
Mümkün değil direkt öyle bence de. Neyse zaten monitöre yandan bakmayız koltuğa oturur öyle bakarız (bu curved'larin - yanına laf edenlere cevap olarak)
Tamam, sizden de bakalım nasıl görünüyor?

Hocam bu arada arkadan aydınlatma var sanırım. Eğer mümkünse tüm aydınlatmaları kapatır mısınız, sadece ışık monitörden gelsin.

Son düzenleme:

Full siyah zaten? Xiaomi kullanıyorum üzerime gelme böyle çekiyor.
Kandırılma seziyorum. Ben de xiomi kullanıyorum ama hiç böyle çekmiyor benimkinde. Hayır, bir de eski model(note 9).
Neyse öyle diyorsan öyledir, boşuna şüphelenmeye gerek yok. Konunun sonu herhalde ışık sızması vahim durumda değil. Ozaman satıcıyla cebelleşmeme de gerek yok.
Konu kapanmıştır.
Seni de meşgul ettik kusura bakma. Dead by Daylight'ta gece boyu Myers oynayamaya artık devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…